Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Volba se blíží. Rajchl nabízí lístky na Barcelonu

Praha - V pátek by měl být zvolen nový předseda Fotbalové asociace ČR a v zákulisí se finišuje s lobbingem. Zatím největší šanci má podle zákulisních informací zřejmě současný místopředseda FAČR Jindřích Rajchl. Tomu stojí v cestě jablonecký boss Miroslav Pelta a také rozhodčí ČFL Martin Šifalda. Ten je ale obecně považován za outsidera volby. Na světlo však vypluly informace, podle nichž se Rajchl pokouší "koupit" hlasy delegátů valné hromady.

Sport
zdroj: ČT4

Rajchl nabízí podle deníku Sport do každého okresu dva lístky na očekávaný duel Plzně s Barcelonou v pražském Edenu. Český tým se se španělským kolosem utká v rámci základní skupiny Ligy mistrů.

"Není to ve smyslu: Dejte mi hlas, já vám dám lístek na Barcelonu," hájí se Rajchl, jenž tvrdí, že lidé pracující zdarma pro fotbal by měli mít výhody. "Svaz by se bez ohledu na výsledek voleb měl o tyhle lidi starat," dodává.

Rajchl si myslí, že má velkou šanci vyhrát. "Mluvil jsem s delegáty, mám to zmapované, takže vím, kdo mi dá hlas. Myslím, že mám větší podporu než pan Pelta," říká Rajchl, který byl v minulosti oporou Ivana Haška. Ten na svůj post koncem června nečekaně rezignoval.

Zdroj
ČT sport, Deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články