Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

S mistrovskou Plzní se v poháru utkají Karlovy Vary

Praha - Fotbalisté Karlových Varů, desátého týmu uplynulého ročníku ČFL, v dnešním utkání 1. kola Ondrášovka Cupu vyhráli na půdě divizního nováčka v Žatci 2:1 a v dalším dějství domácí pohárové soutěže přivítají na svém stadionu mistrovskou Viktorii Plzeň. Druhé kolo se odehraje ve středu 10. srpna od 17 hodin.

Žatecký Slavoj se představil dnes poprvé s Alešem Piklem, šestatřicetiletým obráncem s 249 odehranými zápasy v tuzemské nejvyšší soutěži, který ale naposledy působil v Německu. Přítomnost zkušeného hráče v sestavě šla domácím k duhu a po čtvrthodině hry je poslal do vedení Baierl. Mladého kanonýra Jakubova, autora pěti žateckých branek z utkání předkola v Nejdku, uhlídal nejzkušenější hostující hráč Tichota, který navíc osm minut před pauzou vyrovnal. Vítěznou karlovarskou branku vstřelil až v nastaveném čase Benda.

Stejným poměrem branek vyhrál v Dobrovízi u Prahy Králův Dvůr nad Přední Kopaninou. Oba góly týmu z ČFL vstřelil Petr, z toho druhou z penalty, za domácí snížil až pět minut před koncem Čihák. Královédvorští "cábelíci" se ve druhém kole utkají s dalším divizním týmem z Kolína.

Druholigový Varnsdorf s přehledem zvítězil 4:0 na půdě divizního Českého Dubu a v souboji o postup do třetího kola vyzve prvoligový Slovan Liberec. Po dvou brankách dali Chod a Matějov.

V programu prvního kola zbývá ještě sehrát utkání divizních Brozan s druholigovým Mostem, a sice ve středu 10. srpna od 17 hodin.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články