Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Konec Řepky ve Spartě? Nic není vyloučeno

Praha – Dny Tomáše Řepky ve fotbalové Spartě jsou možná sečteny. Podle informací deníku MF Dnes už o něj na Letné není zájem. Důvodem může být jeho klesající výkonnost, ale také fakt, že se údajně měl pohádat se šéfem klubu Danielem Křetínským. Podle mluvčího Sparty Jakuba Otavy teď záleží především na Řepkovi, zda bude chtít zůstat.

"Letní přípravu zahajuju každopádně na Spartě," řekl Řepka na sobotní exhibici v Lipencích. Sparta se na novou sezonu začíná chystat už od zítřka. Sedmatřicetiletý obránce v ní má smlouvu ještě na jeden rok, vydělat by si měl minimálně 10 milionů korun.

Řepka by se však v základní sestavě již nemusel objevit. Šéfovi klubu Křetínskému prý došla trpělivost a pro klub již Řepka není takovým přínosem jako v minulých letech. Navíc by jeho místo mohla zaujmout zimní akvizice Sparty – Tomáš Zápotočný, jenž přišel z tureckého Besiktase.

"Co bude v příštích dnech, to fakt nevím," reagoval Řepka. Podle některých spekulací mohl Řepka zakotvit v některém z klubů ve Spojených arabských emirátech, ročně by si v příjmu polepšil až o patnáct milionů korun. Nakonec ale z plánů sešlo. "Zatím se nic neděje. Teď to nechme v klidu," reagoval ještě před měsícem hráčův manažer Pavel Paska.

Bude tak otázkou následujících dnů a týdnů, jak se situace kolem sparťanského stopera vyvine. On sám už před časem říkal, že může nastat čas, kdy se na to jednou v Česku "vykašle". Bude to právě nyní?

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články