Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
#ProHokejJakyJe

Žofčák jde ze Sparty do Slovanu Bratislava

Praha/Bratislava - Fotbalový záložník Igor Žofčák se vrací do slovenské ligy. Počátkem týdne se na jeho přestupu ze Sparty Praha do Slovanu Bratislava domluvily oba kluby. Na Slovensku končil přestupní termín v pondělí a oba kluby se na transferu včas domluvily. Po doladění administrativních záležitostí pak Žofčák definitivně zamířil do nejslavnějšího slovenského celku. Informoval o tom sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Žofčak se tak stal první obětí neúspěšného tažení pražského týmu za Ligou mistrů. V prvním utkání proti Žilině podal podle expertů velmi slabý výkon, což se mu na Letné stalo v důležitých duelech už poněkolikáté, a klubové vedení s ním nejspíš ztratilo trpělivost.

V krátkém čase však záložník našel nové angažmá v pátém týmu slovenské ligy. Pro bratislavský klub je to druhá významná posila za poslední dobu, neboť v závěru minulého týdne do Slovanu přestoupil Filip Šebo.

Sedmadvacetiletý Žofčák přišel na Letnou před třemi lety, ale celé období v rudém dresu nestrávil. V roce 2008 nastupoval za Jablonec, odkud se vrátil loni v lednu. Na Letné se mu dařilo střídavě, trvalou součástí základní sestavy nikdy nebyl. V české lize odehrál 73 utkání a vstřelil šest branek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články