Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Sankce pro slávistické hráče. Tvrdík týmu rozdal pokuty

Slávisté v Jablonci uhráli remízu 1:1, která se v dané situaci zdá jako prohra. Sešívaní nedotáhli manko na vedoucí Plzeň, navíc ztratili na druhou Olomouc. Znovu přitom neudrželi náskok a šéf klubu Jaroslav Tvrdík už neudržel trpělivost a rozdal týmu peněžní tresty.

Zklamaní slávisté
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Naši hráči a trenéři jsou odměňováni nad poměry české ligy. Měli by být špičkovými profesionály. A na trávníku to prostě není vidět. Trpělivost vypršela," napsal Tvrdík na svůj twitterový účet.

Rozladila ho nejen remíza v Jablonci, ale i nedávné výkony při porážkách doma s Libercem a v Plzni. "Budujeme tým. Naše cesta k vrcholu je přímější, než se dalo čekat. Trenérskému týmu i hráčům vytváříme nejlepší možné podmínky. Za výkony proti Plzni, Liberci a Jablonci však odměňovat nelze a tým bude poprvé za dva roky sankciován," uvedl Tvrdík. "A těšíme se na Jana Nezmara," připomněl příchod libereckého sportovního ředitele po podzimu.

Slavia v minulé sezoně nečekaně získala titul. Tým vloni v úvodu podzimu převzal trenér Jaroslav Šilhavý a v součtu se začátkem tohoto ročníku s ním vytvořil rekordní sérii 36 ligových zápasů bez porážky.

Je nám líto, video expirovalo.
Šilhavý: Rotaci si nevyčítám, byla domluvená

Před měsícem však Slavia doma v 11. kole prohrála s Libercem 1:2, o dvě kola později podlehla v Plzni 0:1 a nyní jen remizovala v Jablonci, i když vedla a měla zápas rozehraný na výhru.

Červenobílí zvítězili jen v osmi z 15 kol a z třetího místa mají po polovině soutěže na vedoucí Viktorii propastnou ztrátu 14 bodů. Na druhou Olomouc mají tříbodové manko. Dojem z podzimu mohou Pražané vylepšit příští čtvrtek, kdy jim k postupu do jarní vyřazovací fáze Evropské ligy stačí doma neprohrát s Astanou.

Nový Fotbal fokus podcast i o tom, proč více nehraje Danny

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články