Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Debut Rosického Spartě tři body nepřinesl, stejně jako Šilhavého premiéra Slavii

Praha – Senzační tažení Zlína v úvodu letošní sezony nemá konce. Ševci po šesti kolech vedou ligu, když na hřišti Slovácka otočili a vybojovali tři body za vítězství 3:1. Naopak přes očekávaný debut Tomáše Rosického a Václava Kadlece se Sparta stále spíš trápí, na Letné vybojovala pouhý bod po remíze 2:2 s Mladou Boleslaví. Změna trenéra Slavii okamžitý efekt nepřinesla, sešívaní pod koučem Šilhavým remizovali v Teplicích 2:2. To Plzeň vyhrála v Liberci 2:1 a potvrdila zlepšenou formu.

Slávisté se zdraví s fanoušky
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Sparta – Mladá Boleslav 2:2

Do české ligy se vrátil už i na hřiště Tomáš Rosický, ani jeho a ani Kadlecův návrat na Letnou ale Spartě nepomohl k třem bodům v utkání s Mladou Boleslaví. Středočeši, kterým se na začátku této sezony mimořádně daří, dvakrát prohrávali, v obou případech ale dokázali srovnat. Z Letné si tak odvezli bod za remízu 2:2.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/340283-rosickeho-obnoveny-debut-sparte-k-vyhre-nepomohl-letensti-klopytli-s-boleslavi)

Teplice – Slavia 2:2

Výměna trenéra Slavii okamžitý výsledkový efekt nepřinesla. Sešívaní pod novým koučem Jaroslavem Šilhavým v Teplicích otočili díky střídajícím Mešanovičovi a Mihalíkovi z 0:1 na 2:1. Pohotovou patičkou v závěru se však prosadil David Vaněček, který ještě v samotném závěru zahodil velkou šanci. Teplice tak proti Slavii vybojovaly bod za remízu 2:2.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/340368-silhavy-si-viteznou-premieru-se-slavii-neuzil-sesivani-ztratili-body-v-teplicich)

Liberec – Plzeň 1:2

Dvě střely na bránu, dva góly. Příkladnou produktivitu ukázali ve velkém duelu šestého kola plzeňští fotbalisté na hřišti Liberce. Viktoria znovu prokázala, že se jí proti Slovanu daří, byť v sobotním souboji se herně příliš nepředvedla. Liberec však kapituloval prakticky ze dvou z velmi mála chyb, které v utkání předvedl, čehož dokázali gólově využít Hromada s Ďurišem. V závěru už jen korigoval skóre na konečných 1:2 Komličenko.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/340309-plzen-goly-slovenskych-legionaru-vyhrala-v-liberci-2-1)

Slovácko – Zlín 1:3

Zlín zůstává i po derby se Slováckem neporažen a vévodí tabulce české nejvyšší soutěže. V Uherském Hradišti sice Ševci prohrávali, po změně stran však převážily misky vah na jejich stranu dvěma přesnými zásahy Harba. Vyrovnat mohl minutu před koncem domácí Ťok, ale pokutový kop neproměnil. Třetí gól hostí naopak vzápětí vstřelil chorvatský útočník Jordan, čímž stanovil konečné skóre 1:3. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/340231-harba-dvakrat-pokoril-brankare-slovacka-a-senzacni-jizda-zlina-pokracuje)

Hradec Králové – Příbram 2:0

Nelichotivý zápis do historie si připsala Příbram. Středočeši ani napošesté v novém ročníku nebodovali, navíc opět nevstřelili branku a mají na svém kontě nejhorší vstup do sezony v samostatných českých dějinách. V Mladé Boleslavi padli s nováčkem z Hradce, když se o obě branky Východočechů postaral Pázler.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/340291-pribram-ma-historicky-nejhorsi-vstup-do-sezony-nezabrala-ani-proti-hradci)

Bohemians 1905 – Zbrojovka Brno 3:0

Výbornou dosavadní letošní formu vůbec nepotvrdili brněnští fotbalisté, kteří v Ďolíčku prohráli vysoko 0:3. Všechny branky padly v prvním poločase, v němž Bohemians svého soupeře zcela přejeli. Fazonu domácích, kteří vyhráli podruhé v řadě, dokumentoval i parádní gól Milana Havla téměř z poloviny hřiště.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/340354-bohemians-ukoncili-neporazitelnost-zbrojovky-v-dolicku-triumfovali-3-0)

Karviná – Jihlava 3:0

Ani ve třetím domácím zápase si Karviná nepřipsala prohru, a co víc, připsala si zatím nejpřesvědčivější výhru v sezoně, když přejela Jihlavu 3:0. K výhře Slezané nakročili už v první půlhodině, když se trefili Budínský a Janečka, třetí branku po změně stran přidal střídající Puchel.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/340290-karvina-smetla-jihlavu-a-drzi-skvelou-domaci-formu)

Jablonec – Dukla Praha 1:1

Po skvělém vstupu do sezony se Jablonec poměrně trápí. Počtvrté v řadě nevyhrál a v šestém kole si zabezpečil pouhou remízu v utkání proti Dukle. Hosty, které stále vede pouze dočasný trenér Jaroslav Hynek, poslal do vedení po čtrnácti minutách Jakub Považanec, nedlouho po změně stran za Severočechy srovnal Ondřej Mihálik.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/340364-dukla-pod-docasnym-trenerem-hynkem-vybojovala-bod-v-jablonci)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články