Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Plíšek končí v Hradci, porážka s Duklou mu zlomila vaz

Praha – Nepovedená jarní část hradeckých fotbalistů stála místo trenéra Jiřího Plíška, definitivní tečkou byla nedělní domácí porážka 0:3 od pražské Dukly. Zlín se na jaře propadl až na 15. příčku tabulky a vedení hradeckého týmu se tak rozhodlo k razantní změně. Plíška na lavičce nahradí Luboš Prokopec, který dosud působil u juniorského týmu Hradce. 

Jiří Plíšek
zdroj: isifa/MAFRA/Karel Pešek

Přestože Plíšek po domácím debaklu s Duklou nechtěl mluvit o své rezignaci, nakonec ale po debatě s nejvyššími představiteli klubu mužstvo opouští. "S trenérem Plíškem jsme se dohodli, že už u týmu nebude pokračovat," citoval iDNES.cz ředitele klubu Richarda Jukla.

Plíšek, který v minulosti v první lize vedl i Teplice, přišel do Hradce Králové před startem sezony po svém angažmá v bosenském celku FK Sarajevo. Východočeši pod jeho vedením dokázali vyhrát čtyři zápasy. Plíškova odchodu se během utkání s Duklou dožadovali i hradečtí fanoušci.

V tomto ročníku fotbalové ligy se změnilo obsazení trenérského postu hned dvakrát v Příbrami a v Českých Budějovicích, jednou pak v Mladé Boleslavi, Teplicích, Ostravě a na Slovácku. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články