Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

ČT sport při pražském derby vyzkouší nový formát Studia fotbal

Praha – Nový vysílací formát přenosů z Gambrinus ligy představí Česká televize divákům při sobotním derby Sparta – Slavia. Nové studio umístěné v žižkovské televizní věži přinese také zajímavosti z dalších zápasů 23. kola. Studio Gambrinus liga začíná v sobotu v 17:45, od 19:15 následuje přímý přenos utkání z pražské Letné. Oba pořady sledujte na kanále ČT sport i na našem webu.

Studio fotbal
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Po půlroce příprav vyjedeme s pilotním projektem Studia fotbal, které mělo za cíl sjednotit začátky netelevizních utkání tak, abychom pak v živém vysílání dokázali ztvárnit také všechny čtyři předchozí zápasy," upřesňuje výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.

ČT tak vyzkouší nový vysílací formát pro Gambrinus ligu, který připravuje pro příští sezonu společně s Ligovou fotbalovou asociací.

Výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský:

Hlavními experty ve studiu budou trenér reprezentačního mužstva Michal Bílek, manažer národního týmu Vladimír Šmicer a bývalý ligový trenér, populární "John" Petr Uličný.

Chybět nebudou ani místopředseda představenstva Sparty Dušan Svoboda, generální ředitel Slavie Zbyněk Kusý, velký fanda Sparty David Novotný a režisér a slávista David Ondříček.

V případě úspěchu bude ČT přenosy z Gambrinus ligy od příští sezony vysílat v tomto formátu v každém kole.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články