Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Sparta porazila rumunského mistra, otestovala beka Realu Madrid

Bad Wimsbach/Praha - Druhý zápas, druhé vítězství a znovu bez inkasované branky. Fotbalisté pražské Sparty si pochvalují začátek letní přípravné fáze. Dnes české vicemistry potěšila výhra 1:0 nad týmem úřadujících rumunských šampionů z Kluže.

"Každé takové vítězství nad silným protivníkem nám může pomoci do dalších týdnů a bude to mít pozitivní vliv na psychiku mužstva. Nechci výsledek a vítězství přeceňovat, ale vážíme si ho. Určitě to byl prospěšný test," citovaly webové stránky Sparty staronového trenéra Vítězslava Lavičku.

Defenziva Sparty, která nedostala gól ani v sobotu s druholigovým Žižkovem, podle něj dělá pokroky. Ve sparťanské sestavě dnes ve druhém poločase dostal šanci i testovaný španělský zadák Pablo Gil, jenž naposledy působil v rezervním týmu Realu Madrid.

"Odehráli jsme druhý zápas bez inkasované branky, což je plus a značí to dobrou práci obrany, brankáře i týmu jako celku. V útočné fázi jsme měli pár nadějných šancí, ale chybí nám kvalitnější koncovka a finální fáze," naznačil Lavička, v čem se Pražané musí zlepšit. Sparta sehraje další přípravný duel v pátek proti BW Linec.

Výsledky dalších přípravných zápasů

Jihlava–Žižkov 0:0, Vlašim–Příbram 1:2, Liberec–Nitra 3:2, Humpolec–Jablonec 0:8, Mladá Boleslav – Táborsko 5:0

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články