Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Boudný pod dohledem Kulhavého nejrychleji zvládl Ústecké schody

Ústí nad Orlicí – Na startu druhého ročníku městského kritéria Ústecké schody sice scházel Jaroslav Kulhavý, i tak se však v Ústí n. Orlicí sešla silná konkurence. Nejsilnějším se nakonec ukázal čtyřnásobný republikový mistr Pavel Boudný, který zopakoval své vítězství z víkendového závodu Bike Čeladná.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z druhého ročníku kritéria Ústecké schody

Jaroslav Kulhavý vinou poněkud se vršících zdravotních problémů (naposledy pád při víkendovém světovém poháru v Albstadtu) do závodu přímo nezasáhl, alespoň ale rozdával diplomy malým cyklistům. Vynechá nyní ME v cross-country a soustředit se bude na jiný podnik. "Místo mistrovství Evropy bych měl jet o týden později maraton v Irsku. Doufám, že mi to i lépe zapadne do tréninku, který budu mít před MS v maratonu," řekl Kulhavý.

Olympijský vítěz tak na domácí půdě (v Ústí n. Orlicí se narodil a podporuje zde i místní cyklistický tým) sledoval snažení jiných. Pozici favorita potvrdil po závodě Bike Čeladná znovu Pavel Boudný ze stáje Specialized, který dlouho sváděl souboj s Michalem Kaněrou – toho nakonec setřásl v posledním okruhu a vcelku jasně zvítězil.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články