Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Skončí Dovalil u jednadvacítky? Netuším, nechme se překvapit, říká

Praha – Českým fotbalistům se rozplynul sen o olympijských hrách. Angličané nezvládli zápas s Itálií a domácím nepomohli, Češi si už další zápas nezahrají. Trenér Jakub Dovalil zopakoval, že se jeho svěřenci s účastí na turnaji popasovali dobře. Svůj osud u reprezentační jednadvacítky nechává v rukou vedení fotbalové asociace.

Je nám líto, video expirovalo.
Dovalil: Myslel jsem, že to Anglie zvládne líp

Čeští fotbalisté do 21 let po dni volna společně sledovali duel Anglie s Itálií. Na hotelu v Benicích byla vidět i vlajka Anglie. Nálada však brzy utichla poté, co se Italové dostali do dvoubrankového vedení.

"Je to škoda, myslel jsem, že se to Anglii povede líp. Ale neuhráli jsme si to sami. Když se spoléhá na jiné výsledky, někdy to vyjde, jindy ne," prohlásil Dovalil.

Fotbalisté se rozjedou do svých domovů a do svých klubů. "Hráčům poděkujeme. Mistrovství herně zvládli až na ten jeden poločas (proti Dánsku). Třešnička v podobě postupu chyběla," uvedl Dovalil. Proti plánům šla zranění, absence klíčových hráčů. "Družstvo se s tím vypořádalo dobře. Za normálních okolností by čtyři body stačily, ale tahle skupina byla živější. Bohužel se to nepovedlo," dodal.

Dovalil svou budoucnost u týmu, který vede už sedm let, příliš neřeší. "Sám netuším. Soustředil jsem se na Euro. Fakt je ten, že cíl v podobě postupu jsme nesplnili. Na druhou stranu hra až na poločas s Dánskem byla výborná. Nechme se překvapit," pronesl trenér.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články