Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Desetibojař Clay přiletěl unavený, v Kladně ale chce udělat dobrý výsledek

Praha – Příští týden se mohou fanoušci atletiky těšit na dvě lahůdky. Po pondělním Memoriálu Josefa Odložila začíná v úterý na kladenském stadionu TNT Fortuna mítink. Největší hvězdou desetibojařské soutěže bude olympijský vítěz a mistr světa Bryan Clay. Americký suverén této disciplíny po dvacetihodinové cestě z kalifornského Los Angeles přistál na ruzyňském letišti.

Bryan Clay cestuje mezi kontinenty a pociťuje značnou únavu z časového posunu. "Jsem unavený. V Evropě jsem byl už před týdnem, vracel jsem se pak domů a teď jsem zase zpátky," poznamenal Clay po příletu. "Doufám ale, že se to během pár dní zlepší," dodal.

Clay se pomalu zotavuje z posledních závodů z rakouského Götzisu. "Je to pro mě velmi rychlá otočka, na odpočinek jsem měl vlastně jenom čtrnáct dnů. Moje tělo mě pořád trochu pobolívá." Přesto americký desetibojař zůstává optimistou. "Věřím, že když se to v Kladně sejde, podaří se mi udělat dobrý výsledek," míní Clay.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Bryana Claye

Bryan Clay vyhrál na konci května v deštěm sužované soutěži v rakouském Götzisu výkonem 8 483 bodů. Český světový rekordman Roman Šebrle si při rozcvičování před druhým dnem desetiboje přivodil lehké zranění a odstoupil, aby se připravil právě na závod v Kladně.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články