Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Vstupenky na HME se ještě dají sehnat, říká Varhaník

Praha – Jak se blíží halové mistrovství Evropy v Praze, finišují přípravy samotného dějiště – O2 arény. V hale už stojí atletický ovál, který byl sestaven z 1 468 dílů. "Složit tuto mozaiku trvalo padesát hodin," informoval předseda organizačního výboru HME Libor Varhaník, který zároveň oznámil, že se ještě dají sehnat vstupenky.

Je nám líto, video expirovalo.
Podařilo se nám ještě získat vstupenky, říká Varhaník

"Podařilo se nám od evropské atletické asociace získat nějaké vstupenky. Pořád jsou ještě na prodejnách VIP pokladen v O2 aréně. Veškeré informace jsou na našich stránkách praha2015.org," řekl Varhaník.

Fanoušci snad uvidí i české sportovce, které trápily zdravotní problémy. "Petr Svoboda nezávodil ani na mistrovství republiky, ale pevně věřím, že se dá dohromady a bude připraven. Podobně je to s Janem Kudličkou, kterého celou sezonu trápila pata. Ale už se to taky lepší. Snad se všichni atleti dají dohromady, aby byli připravení podat před domácím publikem špičkový výkon," věří Varhaník.

Evropský šampionát bude samozřejmě lákat i na zahraniční hvězdy. Nakonec přijede i olympijský vítěz a mistr světa v kouli David Storl. "Poslední informace z německého šampionátu říkají, že se dal zdravotně dohromady a jediný závod, který absolvoval, rozhodl, že do Prahy přijede. A těch jmen je samozřejmě celá řada," říká Varhaník.

Naopak už nyní je jasné, že nenastoupí německý reprezentant ve víceboji Kai Kazmirek. Českému vícebojaři Adamu Sebastianu Helceletovi tak ubyl velký soupeř. Kazmirek odřekl start kvůli potížím s kyčlí. Po jeho odřeknutí tvoří německou výpravu pro šampionát 38 atletů.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články