32 minut

19. července 2015

Obsah dílu

Maroko: Maroko — USA: Objektiv osobně — Španělsko: Kanárské ostrovy — Indie: Severní Indie na motorce

Části dílu

01:15
Maroko
    V rytmu marockých tónů se ponoříme do mořských vln. Skupinka mladých sportovců vyrazila do této nádherné země, protože toužili po exotice a dobrodružství. Všechno se jim splnilo, i když místy to nešlo úplně podle plánu.
    09:10
    Objektiv osobně
      Náš kolega ve Spojených státech Martin Řezníček má hudbu rád, na festivaly ale vytížený zpravodaj České televize poslední roky nemá ani pomyšlení. Skloubit náročnou práci a rodinu v cizí zemi není vždy jednoduché. Jak tráví volný čas? Pro Objektiv připravil speciální prázdninový díl rubriky Objektiv osobně.
      12:33
      Kanárské ostrovy
        Představte si, že zavřete oči, ukážete prstem na mapě, sbalíte tašky a vyrazíte naslepo na označené místo. I tak může vypadat život člověka, který k své práci nepotřebuje nic jiného než počítač a připojení k internetu. Lucie Radová nás teď vezme na Kanárské ostrovy, kde natočila reportáž o tom, jak se mladým nomádům z Česka a ze Slovenska v exotické destinaci žije.
        19:03
        Severní Indie na motorce
          Každou neděli vám už 28 let tento cestovatelský magazín nabízí pestrou směs reportáží z celého světa. Exotické destinace, dobrodružství, zajímavé příběhy. Mnohokrát to vše najdeme v jediné reportáži. Jako v té následující. Severní Indie na motorce. Právě teď.
          29:25
          Soutěž
            Přehrát celé video
            Stopáž28 minut
            Další díl
            26. července 2015

            Objektiv na sociálních sítích

            Napište nám