Maso

Kuřecí roláda s parmskou šunkou, salátem a bylinkovým toastem

kuřecí prsa
bylinkové pesto (olivový olej s rozsekanými bylinkami podle chuti)
parmská šunka
mozzarella
špenát
čerstvý salát
toastový chléb
bylinkové máslo
bílý jogurt
bylinky (koriandr, tymián, libeček, bazalka, šalvěj)
sůl
pepř

Kuřecí prso rozřežeme a položíme na alobal. Osolíme, potřeme bylinkovým pestem, překryjeme plátky parmské šunky, mozzarellou a špenátem, pevně zabalíme do alobalu a pečeme v troubě pro 180st přibližně 30min. Na talíři podáváme s čerstvým salátem a opečenými toasty potřenými bylinkovým máslem. Můžeme doplnit dipem z bílého jogurtu dochuceného bylinkami.

Další recepty Celý díl