Recepty
Zadejte hledané slovo v ingrediencích, postupech či popisech receptů:
Maso
- Kachna na perníku
- Kuřecí prsa na skořici, bobkovém listu a kardamomu
- Kuřecí stehna na hřebíčku, novém koření a citrusech
- Vepřová kotleta na badyánu, medu a meruňkách
- Kuřecí prso s kukuřičnou polentou a grilovanou zeleninou
- Chili con carne
- Játrová paštika s barevným pepřem
- Kachní rilletes s hruškovým chutney
- Závitek z mletého masa s cuketou a tyrolskou slaninou, bylinková kaše
- Anglický rostbíf z irského masa
- Vepřová panenka zabalená ve slanině se sušenými švestkami
- Grilovaná chobotnice se slaninovým rohlíkem
- Hovězí pupek gnocchi s čerstvým špenátem
- Kuře Tandori se zeleným kuskusem
- Jehněčí kotletka s krustou z pečených kaštanů, bramborová kaše s uzeným okurkem, grilovaný černý kořen, madeira demiglase
- Hovězí líčka zapečená s křenovou bramborovou kaši
- Pečený vepřový bůček se zelím z červené cibule a restovanými bramborovými noky
- Panenka Sous Vide se Savojskou kapustou a opečenými tvarohovými nočky
- Restované kuřecí špalíčky s cuketou a protýkanými brambory
- Kuřecí roláda s parmskou šunkou, salátem a bylinkovým toastem
- Kuřecí roláda plněná sušenými rajčaty se špagetami
- Kuřecí prsíčko v bylinkové omáčce s rýží z červené řepy
- Tournedoss Rossini
- Pečená krůtí stehna na kořenové zelenině
- Bažant na červeném víně a slanině
- Jelení steak s brusinkovou omáčkou, baby karotka, restované žampioný, bramborové rosti
- Daňčí plec na smetaně, špekové knedlíky
- Kančí ragú na červeném víně
- Špikované krutí prso na batátech s rozmarýnem a studenou omáčkou
- Krůtí maso se švestkami
- Vepřová panenka s grilovanými švestkami a slaninou
- Kuřecí plátek s cibulovo-citronovou omáčkou
- Provensálská vepřová žebírka
- Steak s jarním salátkem
- Kuřecí paleo prsa
- Králičí cacciatoré
- Vepřové kostky dušené v cidrovém pivu se slaninou a sladkými brambory
- Kořeněné kuřecí nudličky
- Vepřový guláš
- Maďarský guláš
- Irský guláš ( Irish stew )
- Pečený česnek, konfitovaný česnek s vepřovou plecí a brambory
- Opékané batáty s vepřovými špalíčky a rajčatovým dipem
- Steak s omáčkou monray a domácími hranolky
- Pečená krkovice, dušené hlávkové bílé zelí, vařený brambor
- Šafránové rizoto s grilovanou panenkou
- Vepřové placičky na mrkvové špejli
- Panenka s cuketou
- Jamajské kuře Jerk
- Pravý anglický roastbeef na grilu s uzenou kukuřicí, hranolky a whisky omáčkou
- Krůtí špízy marinované v kořeněném jogurtu, jasmínová rýže
- Kuřecí stehno na řebříčku
- Pečená krkovice na černém pivu, grilovaná cibule, šťouchané brambory
- Vepřová panenka,špenát se sušenými rajčaty a polenta
- Dušená zelenina s krůtím masem po orientálsku
- Kuřecí marinovaná prsa
- Vepřové ledvinky na cibulce
- Hovězí uzený jazyk, povidlová omáčka, bramborový knedlík s cibulkou
- Králičí medailonky
- Kuřecí roládka plněná hříbkovou nádivkou, pečený brambor s rozmarýnem
- Kuřecí roládka plněná meruňkami, bramborové pyré ochucené vinným želé, medové cibulky s žampionovým závinem
- Grilovaná vepřová panenka s restovanými fazolkami, opečenými brambůrkami a pepřovou omáčkou
- Pečená bůčková roláda
- Pečené kuřátko
- Kousek čuníka pečený na bylinkách s opečenými brambory a mrkví
- Kuřecí kostky v sezamu s krémovou kukuřicí
- Vařený hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
- Kuřecí prsíčka protkaná italskou pancettou na fazolkách + kuskus se sušenými rajčaty
- Rolovaná vepřová plec na jablkách s pečenými brambory na husím sádle
- Pečené koleno na medu a rozmarýnu
- Plněná kuřecí roládka s glazovanou mrkví, petrželové pyré, bramborová kaše s limetkou
- Svíčková na smetaně, špekové knedlíky
- Hovězí pupek s kávovou krustou
- Jehněčí kebab s pita chlebem a řeckým mrkvovým salátem
- Kuřecí závitek plněný mozzarellou a sušenými rajčátky zakápnutý ostružinovým dipem s pečenou dýní a bramborem
- Grilovaná kuřecí roláda s rattatoui zeleninou
- Grilovaná kuřecí křídla v pomerančovo-rozmarýnové marinádě
- Králičí kýta na černo, švestková omáčka
- Grilované kuřecí prsíčko supreme s česnekovým máslem a cuketovými placičkami
- Pomalu grilovaná žebra s BBQ omáčkou
- Jehněčí tajine se sušenými švestkami a mandlemi
- Grilované kukuřičné kuře s arabským kořením a pečeným pita chlebem
- Pečené kuřecí citronové paličky
- Krůtí prso s bazalkou a slaninou, pečená červená řepa s olivovým olejem a mořskou solí, bramborové rösti
- Adamova žebírka
- Pečené kachní prso na čerstvém tymiánu s kedlubnovým zelí na medvědím česneku a karotkovým pyré
- Kuře na citronovém tymiánu
- Kachní prsa restovaná s kopřivami, švestková omáčka, chřestový salát
- Asijské hovězí se salátem z exotického ovoce
- Bylinkové kuře s kuskusem
- Kuře dušené na olivovém oleji s chilli a třemi druhy paprik, česneková bageta
- Vepřová játra na cibulce s dušenou rýži
- Medový králík na česneku a slivovice se šťouchanými brambory a cuketou
- Kuřecí prso se salátem z kyselého zelí s koprem
- Kuře Tandori
- Kuřecí křidýlka a paličky v ostré medové marinádě na čerstvém salátu
- Kuřecí steak s barevným pepřem, restovaným zeleninovým ragú a zázvorem
- Telecí OssoBucco
- Irský guláš
- Hovězí beef zelené fazolky s bramborami a omáčkou demiglace
- Máslové kuřátko s kaštanovou nádivkou, divokou rýží a omáčkou z kořenové zeleniny, podáváme se salátem z červené řepy
- Maminčiny karbanátky
- Pečené foie gras s cibulovou marmeládou, gratinovanou broskví a ořechovým chlebem
- Jollof, pestrá směs rýže, vařené zeleniny a masa
- Pečená husí stehna s žemlovým knedlíkem a červeným zelím
- Jelení hřbet „Wellington“ s kaštanovým pyré
- Kuřecí špalíčky na houbách dušené v červeném víně
- Křenová omáčka s hovězí loupanou plecí
- Jehněčí kýta na smetaně se špekovými knedlíky
- Kančí kýta se šípkovou omáčkou nebo se zelím
- Klokaní panenka se zeleninovým kuskusem
- Vojenský kotlíkový guláš
- Klasické hovězí carpaccio
- Medové žebro se studeným salátem z ředkve a bílého zelí
- Tatarský biftek z čerstvého tuňáka
- Správně upečený hovězí steak z kýty na letním salátku
- Nejlepší drůbeží steaky s bylinkami a brusketou s rajčaty
- Kuřecí prsíčko, balené v sušené šunce - na hráškovém rizotu
- Zauzený vepřový steak z přeštického vepře s grilovanou letní zeleninou
- Jehněčí rameno pomalu pečené ve víně Madeira
- Kachní prsa na čočkovém rizotu s karamelizovanými cibulkami a calvadosovou omáčkou
- Filírovaný uruguayský flank steak s marinovanou grilovanou zeleninou
- Grilované kachní prso s třešňovou omáčkou, bramborové pyré s čerstvou pažitkou, mrkvový chips
- Krůtí stehno pečené s krutóny s římským salátem a parmazánem
- Mufloní hřbet se zeleným pepřem s houbovým ragú, karotkovým pyré a šťouchanými bramborami
- Kuřecí prsíčko plněné sušenými rajčátky a mozzarellou s lehkým salátem
- Kuřecí prso Supreme s rajčatovým ragú a domácími steakovými hranolkami
- Chili con Carne z mletého hovězího masa
- Kuřecí játra s karamelovou šalotkou a lískovými oříšky
- Vepřová kotletka pečená s rebarborou a novými brambory
- Tortilla s kuřecím masem
- Telecí saltimbocca s chřestovým rizotem a grilovanými rajčaty
- Vepřová kýta v bylinkové krustě s novými mačkanými brambory
- Steak z mladého selátka se smetanovo hříbkovou omáčkou a domácími tagliatelli
- Marinovaná krkovička na černém pivě s kyselým zelím a bramborovými špalíčky
- Jehněčí tajine s cizrnou
- Hovězí jazyk s křenovou espumou a bramborovým nokem
- Kachní filety s jablky
- Kuřecí řízečky italské strouhance
- Kuřecí řízečky v pikantní strouhance
- Smažený kuřecí řízek plněný špenátem a mozarellou
- Smažený vepřový řízek plněný vejcem a slaninou
- Klasický Vídenský telecí řízek s brusinkami
- Telecí mini řízečky v kukuřičné strouhance
- Vepřové medailonky s žampionovou omáčkou a sýrové spätzle se smaženou cibulkou
- Jarní kukuřičné kuřátko s karotkovým pyré a jarní zeleninou
- Jehněčí marinované s medvědím česnekem a nočky z brambor
- Telecí svíčková se smržovou omáčkou
- Pečený mladý bůček na jullien zelenině s bramborovou kaší
- Marinovaný špíz
- Čevapčiči
- Kebapčeta
- Grilovaná prsíčko z perličky s bylinkovou máslovou nádivkou, podávané s hráškovým pyré s čerstvou mátou a hráškovými lusky
- Kuřecí steak v zeleninovém hnízdě
- Pošírovaný králičí hřbet v sušené slanině s dýňově-amaretovými raviolkamii a dresinkem z granátového jablka
- Drůbeží prsa pečená se zelím v listovém těstě
- Jehněčí kolínko se zeleninou a zázvorem se šťouchanými brambory
- Králičí jatýrka s jablky a bramborovovými plackami
- Domácí uzená krkovička
- Vepřový kotlet
- Kuřecí bábovka
- Kuřecí paleard v pančetě s čerstvou šalvějí s fazolovým ragú
- Sedlácké hovězí maso
- Plněná pečená rajčata s kuřecím masem, šunkou a bylinkovou strouhankou
- Mleté biftečky z krůtího masa s mátou a sýrem
- Tortilly s kuřecím masem a čerstvou zeleninou
- Pomalu dušená hovězí veverka s lesními hříbky
- Jelení hřbet na calvadosu a tymiánu
- Kachní játra s domácí bruschettou
- Karibské kuře s rýží
- Pečená krkovice na medu, bramborová kaše s křenem, vařená mrkev a petržel s máslem
- Pastýřův koláč
- Hovězí guláš
- Vepřová panenka špikovaná slaninou
- Pomalu tažený krocan
- Kachní prsa na pohance s višnovou omáčkou
- Králičí hřbet plněný špenátem, parmezánem, sušenými rajčátky a mandlemi se šťouchanými bramborami
- Bulgur s masem a zeleninou
- Mexické limetkové kuře s koriandrem
- Hovězí guláš se zeleninou
- Meat Bitch!
- Pečená zimní zelenina s válečkem z vepřové krkovice a houbovou omáčkou
- Krutí prsa na čerstvém listovém salátku
- Kuřecí plátek na luštěninovém ragú
- Vepřová panenka v anglické slanině se zeleninovým carpacciem a šťouchanými brambory
- Kuřecí roláda s nádivkou
- Bažantí prsa s jablky a omáčkou s Calvadosem
- Hovězí steak s lyonskou omáčkou a dýňovým ragú
- Kukuřičné kuře s omáčkou béarnaisse a cukrový hrášek
- Králičí stehýnko na víně
- Konfitovaná vepřová panenka s bylinkami a smetanovou omáčkou ze čtyřbarevného pepře, podávaná s bramborovými lívanečky a fazolovými šátečky
- Glazírované bažantí prsíčko s hříbkovým ragú, bramborovým fondánem a velouté z pečeného česneku
- Kuřecí rychlovka, brambory a zelenina
- Variace na tatarské bifteky
- Mufloní karé na pomerančích se slaninovými noky
- Bažant na zelenině se šťouchanými brambory
- Steak
- Hamburger
- Pečený bio selečí hřbet s kaší ze sladkých brambor a pečenou zeleninou
- Vepřová kotleta pečená na jablkách a česneku s bramborovými placičkami s jablky
- Králičí stehýnko pana faráře s bylinkovým knedlíkem
- Hovězí dušené na pepři
- Bažantí prsa plněná švestkami marinovanými ve slivovici pečená do růžova ve slaninovém mantlu na krupotu s pohankou a podzimní zeleninou a jalovcovým glaccé
- Rozmarýnový špíz z hovězí svíčkové s pečenými bylinkovými brambůrky
- Pečené kuře s kuskusem
- Jehněčí valašský guláš
- Klokaní kostky pečené na rajčatech
- Pštrosí steaky v zázvorové marinádě
- Pečená žabí stehýnka na másle
- Znojemská roštěná
- Krůtí maso v květinovém koření na jablíčkách s javorovým sirupem a polentou
- Souvlaki
- Mousaka
- Vepřová panenka pečená v listovém těstě, cibulové soté, štouchané brambory s francouzskou hořčicí, lovecká omáčka
- Jehněčí hřbet pečený v tramezzini
- Pikantní jehněčí satay s arašídovou omáčkou
- Bajunské kuře na jehlách s paprikovým aioli
- Domácí hamburger s plísňovým máslem
- Kefta tajine s kuskusem
- Kuřecí prsa s kůží
- Svíčková na smetaně
- Grilovaný US Flank steak, bramborové puré zauzené na jasmínovém čaji
- Vepřová panenka z mladého prasátka s italským risotem
- Tartar z Lombardie s pečenými crostini
- Pečené jehněčí kotletky s limetkovo-medovou krustou s hráškovým pyré
- Grilovaná vepřová panenka na pivní čokoládové omáčce
- Jehněčí kýta pečená na pošírované kořenové zelenině v pivě
- Telecí na paprice s majoránko-máslovými noky