Ryby a mořské plody

Závitek a tatarák ze pstruha

Zajímavé zpracování pstruha – za tepla i za syrova od studentů z Domažlic.

2 porce

závitek

1 filet ze pstruha bez kůže
1 mrkev
1 malá cuketa
uzená sůl
přepuštěné máslo

Mrkev a cuketu nakrájíme na proužky, krátce spaříme v osolené vodě a ihned zchladíme.

Plátek filetu osolíme, vložíme proužky zeleniny, zavineme do závitku a opečeme na másle.

tatarák

1 filet ze pstruha bez kůže
uzená sůl

Filet nakrájíme na kostičky, osolíme a dobře promícháme.

na podávání

blanšírovaná zelenina
rukola
balsamikový krém

Na talíř servírujeme závitek, noček tataráku, doplníme zeleninou, rukolou a zakápneme balsamikovým krémem.

Ohodnoťte tento recept: 

3 hlasů

Další recepty Celý díl