25 minut

Studentská II.

Obsah dílu

Tvarohové knedlíčky s pošírovanou hruškou v červeném víně a jablíčkové pyré — Roláda z farmářského kuřete se žemlovou nádivkou a kuřecí prsíčka sous vide — Závitek a tatarák ze pstruha

Části dílu

02:02
Tvarohové knedlíčky s pošírovanou hruškou v červeném víně a jablíčkové pyré
    09:57
    Závitek a tatarák ze pstruha
      14:22
      Roláda z farmářského kuřete se žemlovou nádivkou a kuřecí prsíčka sous vide
        Přehrát celé video

        Recepty

        Stopáž25 minut
        Další díl
        Legendy české kuchyně – Marek Raditsch

        Přehled dílů

        728 dostupných
        Stopáž26 minut

        Jehněčí menu

        Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

        23. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Česká klasika v moderním pojetí II

        Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

        16. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Masové speciality na chlebu

        Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

        9. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Česká klasika v moderním pojetí

        Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

        2. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

        Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

        24. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Inspirace z kuchařské olympiády

        Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

        17. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Valentýnské pochoutky VI

        Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

        10. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Úsporná

        Šakšuka — Červené fazole s křupavou zeleninkou, petrželkou a kuřecími stehny — Hrachová kaše trochu jinak

        3. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Vánoční svátky v kuchyni Ondřeje Slaniny a Josefa Maršálka

        Vánoční štola s marcipánem — Kringel s tvarohem a malinami — Empanady s kuřecím masem, brusinkami a mandlemi

        16. 12. 2023 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Silvestrovské nápady na bezlepkové menu Ondřeje Slaniny a Radky Vrzalové

        Bezlepkové večky s domácím vlašským salátem — Bezlepkové sýrovo-mandlové krekry — Čočka po indicku se zeleninou

        9. 12. 2023 na ČT1

        Kluci v akci na sociálních sítích

        Napište nám