Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno

Kolem sparťana Krejčího krouží Mönchengladbach

Praha - Do bundesligy má nakročeno další český fotbalista. Borussia Mönchengladbach se totiž zajímá o sparťanského záložníka Ladislava Krejčího. Podle deníku Sport by se mohlo jednat o jeden z nejdražších přestupů Gambrinus ligy.

Majitel Sparty Daniel Křetínský však už na startu letní přípravy prohlásil, že Sparta nemá zájem Krejčího uvolnit. Postoj by mohla změnit pouze relevantní nabídka. A té se bundesligový Mőnchengladbach začíná blížit. Sparta žádá za devatenáctiletého mladíka šest milionů eur, německý klub je v současné době ochoten zaplatit o milion a půl méně.

"Jednání nebudeme komentovat," uvedl člen představenstva Sparty Jakub Otava. Podle Krejčího agenta Martina Říhy by mělo být jasno nejpozději v příštím týdnu. "Německý klub potřebuje mít tým co nejdříve pohromadě," vysvětlil.

Borussia zbrojí na předkolo Ligy mistrů, Krejčího, o něhož se zajímá také Zenit Petrohrad a Dynamo Kyjev, tudíž potřebuje ještě předtím, než by za Spartu nastoupil v předkole Evropské ligy. Pak by totiž byl pro evropské soutěže nepoužitelný. Samotný Krejčí už před několika týdny uvedl, že manažer se o nabídkách baví především s tátou fotbalisty. "Mě se tím snaží nezatěžovat," poznamenal.

Do Německa z Gambrinus ligy v poslední době odešlo hned několik hráčů. Václav Pilař zamířil do Wolfsburgu, Theo Gebre Selassie přestoupil do Brém a Milan Petržela by měl hrát za Augsburg.

Je nám líto, video expirovalo.
Krejčí zatím zůstává ve Spartě
Zdroj
ČT sport, Deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články