26 minut

5/10 Italský podpatek, aneb život na vysoké noze – Směr nejjižnější bod Itálie

Část: Bruschetta s fialovými gallipolskými krevetami a meloncellou

Obsah dílu

Navštívíme cukrárnu, kde se zrodil dezert pasticciotto, rybí trh v Gallipoli a největší venkovní evropský park pro chov slepic v Cutrofianu. Nakonec dojedeme na nejjižnější cíp Itálie.

Části dílu

00:00
Leverano - úvod
Leverano - úvod
    01:21
    La Cooperativa Agricola San Rocco Leverano
    La Cooperativa Agricola San Rocco Leverano
      05:09
      Galantina - Pasticceria Ascalone
      Galantina - Pasticceria Ascalone
        09:35
        Gallipoli
        Gallipoli
          15:31
          Cutrofiano - Uovoperfetto
          Cutrofiano - Uovoperfetto
            19:15
            Bruschetta s fialovými gallipolskými krevetami a meloncellou
            Bruschetta s fialovými gallipolskými krevetami a meloncellou
              23:08
              Santa Maria di Leuca
              Santa Maria di Leuca
                24:47
                Závěr
                Závěr
                  Přehrát celé video

                  Recepty

                  Manu a Matěj - 6/10 Nejkrásnější pláže a továrna na čokoládu – Směr nejvýchodnější bod Itálie
                  Stopáž27 minut
                  Další díl
                  6/10 Nejkrásnější pláže a továrna na čokoládu – Směr nejvýchodnější bod Itálie

                  Napište nám