
5/10 Italský podpatek, aneb život na vysoké noze – Směr nejjižnější bod Itálie
Část: La Cooperativa Agricola San Rocco Leverano
Obsah dílu
Navštívíme cukrárnu, kde se zrodil dezert pasticciotto, rybí trh v Gallipoli a největší venkovní evropský park pro chov slepic v Cutrofianu. Nakonec dojedeme na nejjižnější cíp Itálie.
Části dílu
00:00

Leverano - úvod
01:21

La Cooperativa Agricola San Rocco Leverano
05:09

Galantina - Pasticceria Ascalone
09:35

Gallipoli
15:31

Cutrofiano - Uovoperfetto
19:15

Bruschetta s fialovými gallipolskými krevetami a meloncellou
23:08

Santa Maria di Leuca
24:47

Závěr
Recepty

6/10 Nejkrásnější pláže a továrna na čokoládu – Směr nejvýchodnější bod Itálie
Přehled dílů
40 dostupných

10/10 Všude voda, samá voda, slaná voda…
Puglia
8. 12. 2022 na ČT2

9/10 Po stopách svatého Mikuláše a dalších záhad Apulie
Puglia
1. 12. 2022 na ČT2

8/10 Perly apulijského moře – v modři namodřené modrou
Puglia
24. 11. 2022 na ČT2

7/10 Architektura, kterou jinde neuvidíte – Leččské baroko, bílé město a trullí domky
Puglia
17. 11. 2022 na ČT2

6/10 Nejkrásnější pláže a továrna na čokoládu – Směr nejvýchodnější bod Itálie
Puglia
10. 11. 2022 na ČT2

5/10 Italský podpatek, aneb život na vysoké noze – Směr nejjižnější bod Itálie
Puglia
3. 11. 2022 na ČT2