V dalším díle seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta ochutnáme salám nduja, naučíme se dělat pravé maccarruni na pletacích jehlicích a ochutnáme zmrzlinu z červené cibule. Režie M. Herz

Obsah dílu

Přehrát vše

V dalším díle seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta navštívíme městečko Spilinga v pohoří Monte Poro, kde se z vepřového masa a kalábrijských papriček „tri pizzi“ vyrábí roztíratelný salám ’nduja. Místní rodačka nám ukáže, jak se vyrábí pravé domácí maccarruni na pletacích jehlicích. Ve známém letovisku Tropea ochutnáme zmrzlinu z prohlášené místní červené cibule.

Recepty v tomto dílu

Stopáž28 minut
Rok výroby 2021
 P ST AD HD
ŽánrZábava