43 minut

22. ledna 2010

Část: Alžběta Jungrová

Obsah dílu

Martin Chodúr — Alžběta Jungrová — Vladimír Bejval

Části dílu

00:28
Úvod
    06:05
    Martin Chodúr
      Zpěvák Martin Chodúr zvítězil v první Česko-Slovenské SuperStar a získal si srdce diváků i poroty. Tento sympatický, vyrovnaný a cílevědomý mladý muž studuje hru na klarinet a jeho největší zálibou a koníčkem je hudba. Martin působí velmi klidným a rozvážným dojmem a nechybí mu ani vtip a upřímnost. Je vůbec něco, co ho dokáže rozčílit nebo znervóznit? Budou to otázky Jana Krause?
      25:24
      Alžběta Jungrová
        Fotografka Alžběta Jungrová si zaslouží nejen ocenění za výsledky své práce, ale také za odvahu, kterou jí rozhodně nelze upřít. Za svými reportážemi se vydává do nejrůznějších koutů světa a často se dostává do velmi riskantních situací. Dozvíte se, jak se dostala do jedné z nejnebezpečnějších oblastí na světě, kam se chystá nyní a proč převážně cestuje bez doprovodu.
        34:33
        Vladimír Bejval
          Vladimír Bejval byl jednou z dětských hvězd filmu Karla Zemana Cesta do pravěku. Většinu svého života prožil ve Spojených státech, kam emigroval v roce 1969. Celý život miloval westerny a jako kovboj se prochází i dnes po pražských ulicích. I do pořadu Jana Krause přišel s koltem u pasu.
          Přehrát celé video
          Stopáž43 minut
          Další díl
          29. ledna 2010

          Napište nám