43 minut

14. listopadu 2008

Část: Nora Fridrichová

Obsah dílu

Nora Fridrichová — Gipsy — Ivana Šárová

Části dílu

00:35
Úvod
    03:38
    Nora Fridrichová
      Novinářka Nora Fridrichová provází diváky každý nedělní večer pořadem 168 hodin. V médiích začínala velmi brzy, již ve svých 16 letech a po vystudování žurnalistiky se dál věnovala studiu lidských práv. Momentálně ji zajímá poznávání mužské duše, což bylo pro Jana Krause téma velmi zajímavé.
      18:27
      Radoslav Gipsy Banga
        Zpěvák, textař a skladatel Radoslav Banga a kapela Gipsy.cz jsou velkým hudebním objevem. Paradoxně zaznamenávají daleko větší úspěch v zahraničí než na české hudební scéně. Jejich poslední album Reprezent se umístilo na 3. příčce v evropské hitparádě World Music Charts Europe. Do Radkova rozhovoru s Janem Krausem se vydatně zapojila i Nora Fridrichová a například diskuse o romské problematice se tak stala poměrně nepřehlednou.
        33:14
        Ivana Šárová
          Inženýrka ekonomie Ivana Šárová je dlouholetou modelkou pro akty, které fotí její manžel. Vytvořili spolu například unikátní soubor snímků pod vodou. Kromě fotografií přinesla Ivana do pořadu i svou velmi zajímavou knihu o sérii známek z roku 1923. Ukázalo se, že Jana Krause zajímá klasická fotografie více než filatelie.
          Přehrát celé video
          Stopáž43 minut
          Další díl
          21. listopadu 2008

          Napište nám