38 minut

2. února 2007

Část: Zuzana Bubílková

Obsah dílu

Zuzana Bubílková — Ivo Kaštan — Martina Katzerová — Oktawian Andrzejczak

Části dílu

03:01
Zuzana Bubílková
    Moderátorka Zuzana Bubílková podrobně popsala, jak vypadala její kariéra v televizi od počátků ve Slovenské televizi až po současnost. Svěřila se s tím, že Nova zrušila její pořad, přestože měl velkou sledovanost. Zuzana Bubílková měla vždycky problémy s tím, že Slovákům připadala málo „slovenská“ a Čechům zase naopak hodně „slovenská“. Vzpomíná také na své začátky a celou spolupráci s Miloslavem Šimkem
    20:44
    Ivo Kaštan
      Motocyklový závodník Ivo Kaštan, který se před několika dny vrátil z rallye Paříž–Dakar, prozradil, jak je snadné zabloudit v takovém závodu, protože na elektronickou navigaci prostě přes písek nevidíte. Dále mluvil o své práci zastupitele města Velké Meziříčí a o svých plánech v komunální politice – chtěl by postavit kruhový objezd a „chytré“ přechody, které viděl např. v Portugalsku.
      28:48
      Martina Katzerová a Oktawian Andrzejczak
        Manželé Martina Katzerová a Oktawian Andrzejczak do divadla Ponec přivedli svého domácího mazlíčka, šedesátikilové prasátko Karkulku. Manželé vyprávěli, jak vypadá soužití čtyřčlenné rodiny a prasete v pražském bytě, jak dlouho spí i jak často se koupe. Na závěr Janu Krausovi názorně ukázali, jak to vypadá, když si s Karkulkou lehnete do postele.
        Přehrát celé video
        Stopáž39 minut
        Další díl
        9. února 2007

        Napište nám