26 minut

8/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Obsah dílu

Rybí carpaccio, aloe vera a slavní přistěhovalci

Recepty

Stopáž26 minut
Další díl
9/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Přehled dílů

37 dostupných
Stopáž26 minut

1/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Královský palác v Knóssu, opunciová pole a rybí speciality

8. 1. 2016 na ČT1
Stopáž26 minut

2/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Sladkosti podle receptů starých tisíce let, klášterní kuchyně a město Chania

15. 1. 2016 na ČT1
Stopáž26 minut

3/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Speciality u jezera Kurnas, lidové básnictví a krétské nože

22. 1. 2016 na ČT1
Stopáž27 minut

4/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Soutěska sv. Antonína, karob a taverna na vrcholu hory

29. 1. 2016 na ČT1
Stopáž27 minut

5/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Speciality z tržnice i luxusního hotelu, námořní muzeum ve městě Chania a taverna s ekologickým hospodářstvím

5. 2. 2016 na ČT1
Stopáž26 minut

6/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Národní botanický park, muzeum malíře El Greca a vejce se smetanou

12. 2. 2016 na ČT1
Stopáž26 minut

7/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Olivy, avokádo a pečená zelenina

19. 2. 2016 na ČT1
Stopáž26 minut

8/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Rybí carpaccio, aloe vera a slavní přistěhovalci

26. 2. 2016 na ČT1
Stopáž26 minut

9/9 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem

Vůně krétské kuchyně

Velikonoce, křty a svatby

4. 3. 2016 na ČT1

Napište nám