43 minut

6. ledna 2013

Část: Budoucnost českých rallye

Obsah dílu

Spory kolem amnestie — Propouštění vězňů — Obce a města bez pracovních sil — Spory o výdajové paušály — Prezident Asad vyzval k mobilizaci — Pravoslavné Vánoce v Česku — Ruský pas pro Depardieua — Korejští uprchlíci v Číně — Nejistota kolem platů bezpečnostních složek — Budoucnost českých rallye — Bič na neplatiče alimentů — Povánoční slevy a výprodeje — Syntetické drogy na internetu — Strážník hrdinou — Zastrašování v Rusku — Nový seriál ČT: Čtyři v tom

Části dílu

00:50
Spory kolem amnestie
    Vládu čeká ve středu jednání o amnestii. Ministři, kteří o plánu Hradu nevěděli chtějí slyšet od premiére Petra Nečase vysvětlení, proč pod ni připojil svůj podpis.
    05:17
    Propouštění vězňů
      Propouštění amnestovaných vězňů už úplně skončilo třeba na Vysočině. Poslední odsouzená dnes odpoledne prošla vězeňskou branou ve Světlé nad Sázavou.
      07:05
      Obce a města bez pracovních sil
        Obce a města kvůli amnestii přijdou o lidi, kteří si v jejich ulicích odpykávali tresty obecně prospěšných prací. Jde o tisíce odsouzených, kteří pomáhali hlavně při úklidu, kalamitách, ale třeba taky ve zdravotnických nebo školských zařízeních.
        11:27
        Spory o výdajové paušály
          Ministrovi financí Miroslavu Kalouskovi se nelíbí nízké daně z příjmu živnostníků a drobných podnikatelů. Podle čerstvých výsledků státního rozpočtu za rok 2012 totiž živnostníci vloni odvedli státu o 80 miliard méně než zaměstnanci.
          14:27
          Prezident Asad vyzval k mobilizaci
            Po dlouhých měsících vystoupil syrský prezident Bašár Asad s projevem v televizi. Vyzval v něm Syřany, aby bránili svou zem před teroristy ovládanými ze zahraničí.
            18:35
            Pravoslavné Vánoce v Česku
              Právě 6. ledna začínají pravoslavným věřícím Vánoce. V celé republice se konají sváteční bohoslužby.
              20:02
              Ruský pas pro Depardieua
                Francouzský herec převzal v Soči ruský pas. Osobně se setkal i s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.
                20:39
                Korejští uprchlíci v Číně
                  Severokorejský vůdce Kim Čong-un má za sebou rok u moci. Kurz v zemi se ale nezměnil. Navíc přitvrdil i režim na hranicích.
                  23:29
                  Nejistota kolem platů bezpečnostních složek
                    Policisté, hasiči, pracovníci ve věznicích a celní správy budou letos opět dostávat plat v rozporu se zákonem. Chyba se může dotknout až 100 000 lidí.
                    25:38
                    Budoucnost českých rallye
                      Českokrumlovská rallye se letos zřejmě opět pojede, a to i přes to, že jí hrozilo kvůli loňským nehodám při podobných soutěžích zrušení.
                      28:04
                      Bič na neplatiče alimentů
                        Víc než třetina rodičů neplatí výživné - ukazují to statistiky Asociace neúplných rodin. Ta se právě teď kvůli účinnějšímu vymáhání peněz spojila s exekutory.
                        30:05
                        Povánoční slevy a výprodeje
                          Povánoční výprodeje jsou v plném proudu a už zítra startuje další vlna. Slevy půjdou ještě výš a navíc s nimi začnou i obchodníci, kteří zatím vyčkávali.
                          33:34
                          Syntetické drogy na internetu
                            Nebezpečné látky vyráběné v laboratořích se stále dají koupit na internetu.
                            35:36
                            Strážník hrdinou
                              V řece Moravě v centru Olomouce se v noci na sobotu utopil dvaatřicetiletý muž. Než přijeli záchranáři, snažil se ho vytáhnout strážník, který skočil do řeky a v ledové vodě po muži skoro půl hodiny pátral.
                              37:34
                              Zastrašování v Rusku
                                Zastrašování ochránců lidských práv v Rusku se stupňuje. V listopadu začal platit zákon, který některé neziskové organizace označuje za zahraniční agenty.
                                39:58
                                Nový seriál ČT: Čtyři v tom
                                  Dokumentární seriál intenzivně a zblízka sleduje život čtyř nastávajících matek, jejich těhotenství, porod i události po něm. Šestidílnou dokumentární sérii bude v neděli vždy od osmi večer vysílat ČT2.
                                  Přehrát celé video
                                  Stopáž49 minut
                                  Další díl
                                  7. ledna 2013

                                  Přehled dílů

                                  Stopáž51 minut

                                  1. června

                                  Headlines — Požadavky na zvýšení rozpočtu — Požadavky ministrů na změny v rozpočtu — Schodek státního rozpočtu — Nový návrh dohody o příměří v Gaze — Následky lijáků v Bavorsku — Déšť zvedal hladiny řek — Déšť zvedal hladiny řek — Ruský útok na ukrajinskou infrastrukturu — V JAR se bude poprvé skládat koalice — Začala sklizeň raných brambor — Filmový festival pro děti ve Zlíně — Program jednání sněmovny — Klíčové koaliční návrhy — Matúš Sutaj Eštok povde Směr-SD — Výstavba vysokorychlostních tratí — Cenu guvernéra ČNB získal učitel z Brna — Tanečník Yemi do vesmíru nepoletí — Boom výdejních boxů v Česku — Útrata Čechů na internetu — Výdejní boxy na vesnicích — Podpora bydlení — Podpora dostupného bydlení — Aviatická pouť v Pardubicích — Eurovolby v Itálii — České solární firmy expandují do zahraničí — Zákon o ochraně dětí a podpoře rodin — Duální lokomotivy CZ Loko pro Itálii — Španělský umělec vystavuje ve Ville Pellé

                                  1. 6. 2024 na ČT1
                                  Stopáž51 minut

                                  1. června

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  1. 6. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  31. května

                                  Pomoc pro Ukrajinu — Jednání o pomoci Ukrajině — USA povolily Ukrajině udeřit na cíle v Rusku — Zelenskyj podepsal se zástupci severských zemí bezpečnostní pakt — Trump je vinen — Verdikt nad Donaldem Trumpem — Další soudní případy Donalda Trumpa — Ekonomika pomalu roste — Vývoj HDP v Evropě — Slovenský premiér Fico je v domácí péči — Útočník v Mannheimu pobodal dva lidi — Modernizace železničního uzlu v Pardubicích — Vrcholí romský festival Khamoro — Sněmovnou prošlo zvýšení počtu pěstounů — Zeman chtěl abolici u úniku z BIS i vrbětické zprávy — Podnik Diamo propouští stovky zaměstnanců — Výstraha před vydatným deštěm — Blíží se volby do Evropského parlamentu — Volby do Evropského parlamentu — Přípravy na volby do Evropského parlamentu — Obsazování volebních komisí — Peníze ze sbírky na pomoc nemocným dětem — Severní Korea vypálila balistické rakety — Pochod Pride v Jeruzalémě — Webbův teleskop zachytil unikátní snímek — Ženevský autosalon skončil — Prohlídky pražského ma — Zaměstnanci Kovosvitu nedostali výplaty — Vězení za držení dětské pornografie — Kontrola česlí největšího českého rybníku — Hudební festival Concentus Moraviae v Kyjově — Střety se zvěří na silnicích — Přípravy na Aviatickou pouť — Záchrana ohrožené orchideje — Van Goghův 150 let ukrytý obraz

                                  31. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž54 minut

                                  31. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  31. 5. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  30. května

                                  Ministři zemí NATO v Praze — Blinken ocenil českou muniční iniciativu — Přípravy na summit NATO ve Washingtonu — Vojenská pomoc Ukrajině — Fond na pomoc Ukrajině — Reforma penzí prošla sněmovnou — Reforma penzí ve Sněmovně — Izrael kontroluje nárazníkovou zónu mezi Egyptem a Gazou — Odsouzení aktivisté v Hongkongu — Nová zelená úsporám Light — Nové silnice a obchvaty na Vysočině — Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka — Trestní proces s exprezidentem Trumpem — Na sídlišti v Chomutově hořel byt — Prezident přijal hokejisty na Hradě — Varování před dešti — Praha mění pravidla parkování — Zdražování parkovného v Praze — Problémy s parkováním v Praze — Města se potýkají s nedostatkem parkovacích míst — Kokain ve Sněmovně — Nejčastější jména — Výbuchy sopky na Islandu — Boj o nejsledovanější televizi na Slovensku — Redefinice znásilnění v Senátu — Německo zruší kontroverzní poplatek za plyn — Debaty ČT před eurovolbami — Peníze na záchranu pevností Terezín a Josefov — V Praze začal veletrh vědy — Amnestie pro katalánské separatisty — Britský parlament se formálně rozpustil — Sečení trávy u silnic — Začal filmový festival ve Zlíně

                                  30. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  30. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  30. 5. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  29. května

                                  Stávka zaměstnanců soudů — Stávka zaměstnanců soudů — Průměrný plat zaměstnanců soudů — Vývoj bojů v Pásmu Gazy — Prezident Pavel v Ammánu — Převozy nelegálních migrantů — Příspěvky na péči — Brno má vlastní stavební pravidla — Foltýn bude vládním koordinátorem strategické komunikace — Problémy s nelegální migrací v Polsku — KLDR vyslala do Jižní Koreje balony s odpadky — Divadelní představení Forman — Ministři NATO v Praze — Důchodová reforma ve Sněmovně — Vlci na Vysočině zaútočili na stádo ovcí — Ocenění českých hokejistů — Na Islandu opět vybuchla sopka — Pacientů s roztroušenou sklerózou přibývá — Povinný sběr textilu — Třídění odpadu — Většina textilu končí na skládce — Nový projekt nemocnice v Českých Budějovicích — Křetínský může převzít britskou poštu — Parlamentní volby v JAR — Soud s Trumpem spěje ke konci — Větší ochrana obětí domácího násilí — V mostecké nemocnici hořela trafostanice — Agrovoltaika v Litomyšli — Nová bezpečnostní opatření na Slovensku — Dopady sesuvu půdy na Papui-Nové Guineji — Přípravy na 80. výročí vylodění a bitvy o Normandii — Případ bývalých příslušníků StB — Útlum těžby na lomu ČSA — Pekelný závod v Chrudimi — Počítačová hra Vivat Slovakia — Vykolejený vlak — Včelí úly na radniční věži v Ostravě

                                  29. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  29. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  29. 5. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  28. května

                                  Platy soudců — ÚS o snížení platů soudců — Základní platy soudců — Jednání o pomoci Ukrajině — Evropští lídři v Praze — Reforma penzí — Poslanci o důchodové reformě — Další údery v Rafahu — Vyšetřování útoku v Rafahu — Opera Libuše na Pražském jaru — Kauza exsoudce Sováka — Studie k černému kašli — Disciplinární řízení vůči Okamurovi — Bouře v USA mají 23 obětí — Stavba tunelu na dálnici D3 — Housle Pavla Šporcla — Zájem o rekvalifikace roste — Konzumace alkoholu v Česku — Kuřáci v Česku — Češi pijí méně piva — Vězení za zapálení squatu — Silné bouřky na severovýchodě Čech — Napětí v Gruzii — Soud zamítl Zemanovu žalobu — Dotace na fotovoltaiku — Problémy dětí s rodiči ve vězení — Hosté a program festivalu Karlovy Vary — Trump je první trestně stíhaný exprezident USA — Slova papeže o homosexuálech — Řidiči MHD si nesmějí pouštět hudbu — Zlatá tretra v Ostravě — Vydrám se na Šumavě daří

                                  28. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž49 minut

                                  28. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  28. 5. 2024 na ČT24

                                  Události na sociálních sítích

                                  Napište nám