31 minut

24. června 2011

Část: Lampa jako memento

Obsah dílu

Headlines — Policie chce vydat Bártu a Škárku — Důvěra lidí v instituce a osobnosti podle STEM 06/11 — Pomoc pro Řecko — Ministr Kubice na Hradě — V Česku dopadený největší gang zlodějů aut — Z vrtulníku na operační sál za jednu minutu — Jižní Morava přepisuje mapu škol — Tragická nehoda sanitky u Vamberka — United Islands — Letovičtí si mají zkontrolovat domy — Obytné vozy nad 3,5 tuny by mohly dostat výjimku a neplatit mýto — Ulrajinská expremiérka před soudem kvůli zneužití pravomocí — Česko může vracet nelegální migranty zpět do Kosova — Lampa jako memento — Den ČT24 v pražské zoo

Části dílu

00:24
Headlines
    Přehled zpráv.
    01:09
    Policie chce vydat Bártu a Škárku
      Vít Bárta a jeho bývalý kolega Jaroslav Škárka můžou přijít o imunitu. O jejich vydání k trestnímu stíhání dnes požádala sněmovnu protikorupční policie. A to kvůli údajnému uplácení - Vít Bárta měl peníze dávat a Škárka si je nechat.
      03:13
      Důvěra lidí v instituce a osobnosti podle STEM 06/11
        Vládě věří jen 16 procent lidí, sněmovna poprvé horší než Senát.
        04:04
        Pomoc pro Řecko
          Česko se nebude podílet na druhém záchranném balíku pro Řecko: S tímto výsledkem se z unijního summitu v Bruselu vrátil premiér Petr Nečas.
          06:09
          Ministr Kubice na Hradě
            Aféra kolem špehování mobilů vlivných lidí. To byl důvod, proč si prezident Václav Klaus pozval na Hrad ministra vnitra Jana Kubiceho.
            07:06
            V Česku dopadený největší gang zlodějů aut
              Policisté dopadli gang, který v Česku legalizoval kradená auta z Německa a Rakouska. Za dva roky si tím přišli téměř na 100 milionů korun.
              09:15
              Z vrtulníku na operační sál za jednu minutu
                Pražská motolská nemocnice má za sebou nejrozsáhlejší rekonstrukci. Stavba přišla na 4,5 miliardy korun. Pacientům nabízí moderní vybavení, nový urgentní příjem a hlavně střešní heliport.
                12:07
                Jižní Morava přepisuje mapu škol
                  V Jihomoravkém kraji má samostatně přestat existovat a s jinými se sloučit 15 středních škol - což by mělo znamenat zrušení celkem 90-ti tříd.
                  13:59
                  Tragická nehoda sanitky u Vamberka
                    Sanitka převážející pacienta se čelně srazila s kamionem. Dva lidé zemřeli.
                    15:57
                    United Islands
                      Živý vstup Petry Schubertové.
                      18:13
                      Letovičtí si mají zkontrolovat domy
                        Ve vašich domech může být ukrytá munice, tak je pořádně prohledejte. Těmito slovy se na Letovické obrátil jejich starosta.
                        19:56
                        Obytné vozy nad 3,5 tuny by mohly dostat výjimku a neplatit mýto
                          Podle Ministerstva pro místní rozvoj se Česku vyhýbají zahraniční turisti v obytných vozech. Nechtějí čekat na hranicích a platit mýto na tuzemských dálnicích.
                          22:11
                          Ulrajinská expremiérka před soudem kvůli zneužití pravomocí
                            Juliji Tymošenkové hrozí deset let vězení za uzavření nevýhodných smluv o dovozu ruského plynu, ona sama celou kauzu považuje za politickou vendetu.
                            24:43
                            Česko může vracet nelegální migranty zpět do Kosova
                              Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg za to v Prištině slíbil podporu zrušení víz do států Evropské unie.
                              26:59
                              Lampa jako memento
                                Pod Nuselským mostem v Praze se poprvé rozsvítí sochra věnovaná všem, kteří skokem z mostu ukončili svůj život. Vypadá jako pouliční lampa, svítí ale směrem nahoru.
                                28:39
                                Den ČT24 v pražské zoo
                                  Trénink zvířat, který v zoo zítra chovatelé předvedou, je nejenom podívanou pro diváky, ale taky zábavou pro zvířata a hlavně pomocí pro veterináře.
                                  Přehrát celé video
                                  Stopáž31 minut
                                  Další díl
                                  25. června 2011

                                  Přehled dílů

                                  Stopáž50 minut

                                  15. června

                                  Headlines — Mírový summit ve Švýcarsku — Snahy o ukočení bojů na Ukrajině — Tři klíčové body mírového plánu — Pirátská strana hodnotí výsledek voleb — Státní podpora penzijního spoření — Spory o kasino v Chrášťanech — Inaugurace nového slovenského prezidenta — Slavnostní recepce v Bratislavě — Hrazení léčby za některé úrazy — Muzejní noc v Ostravě — Pieta v Lidicích — Oslavy narozenin Karla III. — Tréninkové letadlo L-39NG — Riskantní jízda na zadní části vlaku — Festival Rock for People — Nebezpečí mikropůjček — Zodpovědné úvěry — Půjčování peněz v zastavárnách — Prodej prstenu v zastavárně — Nemoci způsobené klíšťaty — Boje v Gaze — Posilování pravicových stran ve Francii — Autobusy na Ještěd — Nehoda na závodech v Jičíně — Náklady na školní družiny — Barokní večer v Mariánské Týnici

                                  15. 6. 2024 na ČT1
                                  Stopáž50 minut

                                  15. června

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  15. 6. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  14. června

                                  Začátek fotbalového mistrovství Evropy — Bezpečnostní opatření před šampionátem — Fakta o ME 2024 — Favorité evropského šampionátu — Fanoušci v Lipsku — Bezpečnostní opatření na šampionátu — Představení české reprezentace na EURO — EURO jako inspirace mladým fotbalistům — Hodnocení nabídek na dostavbu jaderných elektráren — Zájemci o stavbu nových bloků — Závěry summitu G7 a pomoc Ukrajině — Nedostatek dozorců ve věznicích — Poslední projev prezidentky Čaputové — Vyšetřování střelby na FF UK — Ceny Tima Stopparda — Sněmovna o korespondenční volbě — Trump navštívil Kongres — Jelen proskočil čelním sklem autobusu — Aplikace láka turisty na méně známá místa — Nové značení záchranářských sanitek — Označení záchranářských sanitek — Vybavení záchranářské sanitky — Vyšetřování žhářského útoku v Praze — Podpora strany Reform UK roste — Jednání o příměří v Gaze — Trest pro čínskou aktivistku — Požáry ve Středočeském kraji — Požár ve skladu pyrotechniky — Petiční stánek před Úřadem vlády — Problémy huti Liberty Ostrava — Pátrání po podezřelém z vraždy — Světový den dárců krve — Sklizeň česneku — Koncert Laca Décziho — Zemřel veterán Charles Gad Strasser

                                  14. 6. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  14. června

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  14. 6. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  13. června

                                  Jednání o růstu platů — Platy ve zdravotnictví a justici — Požadavky na růst platů — Požadavky justice na růst platů — Tarifní platy pracovníků v justici — Summit G7 — Mobilizace branců na Ukrajině — Hizballáh zaútočil na Izrael — Problémy Liberty Ostrava — Náhrada mezd pro pracovníky Liberty Ostrava — Velké firmy v Moravskoslezském kraji — Dočasná ochrana uprchlíků — Druhý den návštěvy slovenské prezidentky — Objem poskytnutých hypoték — Nová střelnice u Tábora — Kniha roku — Nové americké sankce proti Rusku — Předpověď počasí na další dny — Armádní výcvik pro středoškoláky — Drogový gang z Ostravy — Odstranění petičního stánku u Úřadu vlády — Snadnější rozvody manželství — Počet rozvodů — Dopady rozvodu na děti — Ústavní stížnost na změny v důchodech — Pokuta za chybně vydanou jízdenku — Demonstrace v Argentině — Cesta ministra Bartoše do USA — Odměna pro Elona Muska — Transformace regionu Trojmezí — Dodávka vrtulníku pro amádu — Obvinění kvůli požáru Alzheimer centra — Zpráva o stavu světových oceánů — Příspěvky pro ukrajinské uprchlíky s handicapem — Ocenění mladých vědců — Obnova pyramid kutnohorské kostnici — Summit G7 — Autonomní drony

                                  13. 6. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  13. června

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  13. 6. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  12. června

                                  Modernizace tankové brigády — Nákup tanků Leopard — Modernizace armády — Plán strategických projektů — Slovenská prezidentka v Praze — Rozhovor se Zuzanou Čaputovou — Konference Česko na křižovatce — Zvyšování konkurenceschopnosti — Jednání o zavedení cel na čínská elektroauta — Soud v Hunterem Bidenem — Šéf NATO jednal s Viktorem Orbánem — Natáčení seriálu Děcko — Jednání o zavedení korespondenční volby — Rychlost na českých železnicích — Ústavní soud o kauze Dominika Feriho — Zákon o dostupném bydlení — Zabezpečení českých železnic — Tratě chráněné systémem ETCS — Příprava záchranářů na mimořádné události — Zabezpečení vlakových vagónů — Zájem o studium medicíny v Plzni — Liberty Ostrava žádá soud o povolení reorganizace — Boje na Ukrajině — ÚS od odškodnění pro pozůstalé obětí nehody — Předvolební kampaň ve Francii — Jednání o příměří v Gaze — Nehoda kamionu na D7 — Trest za schvalování terorismu — Aktivisté před Úřadem vlády — Rekonstrukce přehrady v Nechranicích — Šíření komára tygrovaného v Evropě — Požáry v Brazílii — Práce robotů v podzemí — Začal festival Rock for People

                                  12. 6. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  12. června

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  12. 6. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  11. června

                                  Inflace za květen — Vliv cen na poptávku a spotřebu — Vývoj spotřebitelských cen — Ceny zboží a služeb — Hledání nového generálního tajemníka NATO — Konference o Ukrajině v Berlíně — Soud s bývalým důstojníkem Pohraniční střáže — Následky bleskových povodní — Bleskové povodně ve Valašských Kloboukách — Rada bezpečnosti o situaci v Gaze — Mezinárodní konference pro Gazu — Film Vzor líčí šikanu i vztek mladých — Změny ve sněmovně — Odstranění havarovaného vlaku v Pardubicích — Houba pojmenovaná po českém vědci — Policisté na Děčínsku — Blesková povodeň ve Valašských Kloboukách — Nasycení půdy vodou — Srážky v květnu — Průtok vody v řekách — Opatření proti suchu — Novela zákona o držení střelných zbraní — Zákon o změnách v RTVS na Slovensku — Porota uznala Huntera Bidena vinným — Přípravy opravy mostu v Ústí nad Labem — Hořící auto v Praze — Vlak poháněný energií z baterií — Připomínka vyhlazení francouzské vesnice nacisty — Zájem o školy v přírodě — Nemovitosti v Číně — Jednání o nové spalovně v Písku — Seriál o astronautce Sally Rideové

                                  11. 6. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  11. června

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  11. 6. 2024 na ČT24

                                  Události na sociálních sítích

                                  Napište nám