
24. září 2014
Obsah dílu
Dušené jehněčí lýtko — Bramborovo-olivové pyré a dušený špenát
Části dílu
00:15

Dušené jehněčí lýtko
2 ks jehněčího lýtka
Olivový olej
50 g celeru
2 mrkve
3 cibule
3 stroužky česnek
Černý pepř celý
Koriandr celý
1,5 lžíce rajčatového protlaku
150 ml červeného vína
400 ml jehněčí nebo telecí vývar
Tymián
Rozmarýn
Saturejka
Olivový olej
50 g celeru
2 mrkve
3 cibule
3 stroužky česnek
Černý pepř celý
Koriandr celý
1,5 lžíce rajčatového protlaku
150 ml červeného vína
400 ml jehněčí nebo telecí vývar
Tymián
Rozmarýn
Saturejka
07:51

Bramborovo-olivové pyré a dušený špenát
12:00

Dušené jehněčí lýtko - dokončení
2 ks jehněčího lýtka
Olivový olej
50 g celeru
2 mrkve
3 cibule
3 stroužky česnek
Černý pepř celý
Koriandr celý
1,5 lžíce rajčatového protlaku
150 ml červeného vína
400 ml jehněčí nebo telecí vývar
Tymián
Rozmarýn
Saturejka
Olivový olej
50 g celeru
2 mrkve
3 cibule
3 stroužky česnek
Černý pepř celý
Koriandr celý
1,5 lžíce rajčatového protlaku
150 ml červeného vína
400 ml jehněčí nebo telecí vývar
Tymián
Rozmarýn
Saturejka

25. září 2014
Přehled dílů
261 dostupných

30. září 2014
Srnčí tatarák a waldorfský salát
3. 12. 2014 na ČT1

29. září 2014
Jablíčko pečené v listovém těstě — Vanilková omáčka
2. 12. 2014 na ČT1

26. září 2014
Telecí kotletka s těstovinami fazzoletti v omáčce z cuket a majoránky
29. 9. 2014 na ČT1

25. září 2014
Kuřecí řízečky v křupavém obalu s dijonským dipem — Salát z pečených brambor
26. 9. 2014 na ČT1

24. září 2014
Dušené jehněčí lýtko — Bramborovo-olivové pyré a dušený špenát
25. 9. 2014 na ČT1

23. září 2014
Brambory s chorizem a zeleným chilli — Zelený hrášek po mexicku
24. 9. 2014 na ČT1