14 minut

24. září 2014
Obsah dílu
Dušené jehněčí lýtko — Bramborovo-olivové pyré a dušený špenát
Části dílu
00:15
Dušené jehněčí lýtko
2 ks jehněčího lýtka
Olivový olej
50 g celeru
2 mrkve
3 cibule
3 stroužky česnek
Černý pepř celý
Koriandr celý
1,5 lžíce rajčatového protlaku
150 ml červeného vína
400 ml jehněčí nebo telecí vývar
Tymián
Rozmarýn
Saturejka
Olivový olej
50 g celeru
2 mrkve
3 cibule
3 stroužky česnek
Černý pepř celý
Koriandr celý
1,5 lžíce rajčatového protlaku
150 ml červeného vína
400 ml jehněčí nebo telecí vývar
Tymián
Rozmarýn
Saturejka
07:51
Bramborovo-olivové pyré a dušený špenát
12:00
Dušené jehněčí lýtko - dokončení
2 ks jehněčího lýtka
Olivový olej
50 g celeru
2 mrkve
3 cibule
3 stroužky česnek
Černý pepř celý
Koriandr celý
1,5 lžíce rajčatového protlaku
150 ml červeného vína
400 ml jehněčí nebo telecí vývar
Tymián
Rozmarýn
Saturejka
Olivový olej
50 g celeru
2 mrkve
3 cibule
3 stroužky česnek
Černý pepř celý
Koriandr celý
1,5 lžíce rajčatového protlaku
150 ml červeného vína
400 ml jehněčí nebo telecí vývar
Tymián
Rozmarýn
Saturejka
Stopáž15 minut
25. září 2014
Přehled dílů
261 přehratelných
Stopáž16 minut
30. září 2014
Srnčí tatarák a waldorfský salát
Poslední vysílání 3. 12. 2014 na ČT1
Stopáž15 minut
29. září 2014
Jablíčko pečené v listovém těstě — Vanilková omáčka
Poslední vysílání 2. 12. 2014 na ČT1
Stopáž15 minut
26. září 2014
Telecí kotletka s těstovinami fazzoletti v omáčce z cuket a majoránky
Poslední vysílání 26. 9. 2014 na ČT1
Stopáž15 minut
25. září 2014
Kuřecí řízečky v křupavém obalu s dijonským dipem — Salát z pečených brambor
Poslední vysílání 25. 9. 2014 na ČT1
Stopáž14 minut
24. září 2014
Dušené jehněčí lýtko — Bramborovo-olivové pyré a dušený špenát
Poslední vysílání 24. 9. 2014 na ČT1
Stopáž15 minut
23. září 2014
Brambory s chorizem a zeleným chilli — Zelený hrášek po mexicku
Poslední vysílání 23. 9. 2014 na ČT1
Stopáž16 minut
22. září 2014
Čokoládové pralinky s chilli — Karamelky se solí
Poslední vysílání 22. 9. 2014 na ČT1
Stopáž15 minut
19. září 2014
Pečená hovězí svíčková — Těstovinové suflé
Poslední vysílání 19. 9. 2014 na ČT1
Stopáž15 minut
18. září 2014
Pečené mušle sv. Jakuba s celerovým pyré — Sashimi z mušlí sv. Jakuba
Poslední vysílání 18. 9. 2014 na ČT1
Stopáž15 minut
17. září 2014
Club sendvič
Poslední vysílání 17. 9. 2014 na ČT1