Vše o vaření

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 0  
Sdílet
| Poslat odkaz

S Bárou Vyskočilovou se o jídle, pití a stolování dozvíte všechno, co vás zajímá. Režie M. Liška

Losos je zřejmě nejoblíbenější rybou na světě, a proto mu věnujeme celý dnešní díl. Ukážeme si, jak lososa správně namarinovat a vykostit. Chuť masa doprovodí fantastická studená omáčka a ořechové glazé.

Přehrát video

Obsah pořadu

Diskuse diváků
  • AntonĂ­n Körber 30. 6. 2016 08:45

    Místo kachny používám vepřovou hlavu a houby.....

    Kachny k šouletu je veliká škoda...používám vepĹ™ovou hlavu a houby,kromÄ› hrach…

  • KAMÄŚA 8. 12. 2014 20:05

    Váš poĹ™ad o vaĹ™enĂ­ se mÄ› moc lĂ­bĂ­. ZdravĂ­m celĂ˝ tĂ˝m a velkou podporu Barušce. …

  • Mirek BÄ›lohoubek 6. 12. 2014 12:13

    NegativnĂ­ hodnocenĂ­.

    Sleduji poĹ™ad od samĂ©ho začátku, ale nic z toho co tu bylo napsáno jsem nezazn…

Tato diskuse je určena pouze k výměně názorů mezi diváky. Pokud chcete zaslat dotaz nebo připomínku tvůrcům pořadu, obraťte se, prosím, přímo na Českou televizi.

Napsat do televize Vstoupit do diskuse

Stopáž: 16 minut – Rok výroby: 2013 – ST  HD
Žánr: Zábava | Publicistika
Tento díl ve vysílání

Tento díl pořadu v současnosti nevysíláme. Můžete si však nechat zaslat zprávu, pokud se objeví v aktuálním vysílání:

Nastavit připomenutí

Starší data vysílání najdete kliknutím na následující odkaz.

Hledat všechna vysílání:
pořadu / tohoto dílu

Anketa
Kdy jste se naučili vařit?
20 % 1494 hl. v dětství 32 % 2337 hl. během dospívání 28 % 2078 hl. po osamostatnění se 12 % 844 hl. po svatbě 8 % 567 hl. nevařím

Celkem 7320 hlasů