Vše o vaření

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 0  
Sdílet
| Poslat odkaz

S Bárou Vyskočilovou se o jídle, pití a stolování dozvíte všechno, co vás zajímá. Režie M. Liška

Pokrmy ze syrového masa. Jedni je milují, druzí by je nikdy neochutnali. Zatímco první skupina našemu receptu jistě neodolá, druhou se pokusíme přesvědčit, že se dosud připravovala o veliký gastronomický zážitek. A proto si dnes uděláme vynikající Carpaccio s vařeným chřestem.

Carpaccio je možné připravit i z kvalitních ryb a mořských plodů, jako jsou losos, tuňák či chobotnice – tedy suroviny, které se nemusíme bát jíst syrové, pokud jsou čerstvé.

Přehrát video

Obsah pořadu

Diskuse diváků
  • Antonín Körber 30. 6. 2016 08:45

    Místo kachny používám vepřovou hlavu a houby.....

    Kachny k šouletu je veliká škoda...používám vepřovou hlavu a houby,kromě hrachu tam dávám …

  • KAMČA 8. 12. 2014 20:05

    Váš pořad o vaření se mě moc líbí. Zdravím celý tým a velkou podporu Barušce. Je neuvěřitelné jak dokážou…

  • Mirek Bělohoubek 6. 12. 2014 12:13

    Negativní hodnocení.

    Sleduji pořad od samého začátku, ale nic z toho co tu bylo napsáno jsem nezaznamenal. Po…

Tato diskuse je určena pouze k výměně názorů mezi diváky. Pokud chcete zaslat dotaz nebo připomínku tvůrcům pořadu, obraťte se, prosím, přímo na Českou televizi.

Napsat do televize Vstoupit do diskuse

Stopáž: 16 minut – Rok výroby: 2013 – ST  HD
Žánr: Zábava | Publicistika
Tento díl ve vysílání

Tento díl pořadu v současnosti nevysíláme. Můžete si však nechat zaslat zprávu, pokud se objeví v aktuálním vysílání:

Nastavit připomenutí

Starší data vysílání najdete kliknutím na následující odkaz.

Hledat všechna vysílání:
pořadu / tohoto dílu

Anketa
Kdy jste se naučili vařit?
20 % 1094 hl. v dětství 34 % 1861 hl. během dospívání 30 % 1636 hl. po osamostatnění se 10 % 571 hl. po svatbě 6 % 334 hl. nevařím

Celkem 5496 hlasů