Pečený hermelín s bylinkami, ořechy, pancettou a jahodami

Pečený hermelín s bylinkami, ořechy, pancettou a jahodami

hermelín
olivový olej
čerstvé bylinky
vlašské ořechy
pancetta
listový salát
čerstvé jahody
balzamiko krémové
sůl
pepř

Ořechy nasekejte na malé kousky. Bylinky omyjte a také nasekejte najemno. Smíchejte s olejem,

špetkou soli a pepře, přidejte nadrcené ořechy. Ve směsi obalte hermelín. Zabalte ho do pancetty a

pak pevnějšího alobalu a pečte asi 15 minut na 200°C

Jahody omyjte, osušte a pokrájejte na menší kousky. Smíchejte balzamiko ocet s olejem a špetkou

soli a jahody nechte chvíli marinovat ve směsi. Poté přidejte salátové listy a jemně promíchejte.

Salátek naaranžujte na talíř a ozdobte zbylými ořechy. Navrch posaďte hermelín a podávejte.

Další recepty Celý díl