Srnčí ragú se sušenými houbami a zeleninou
Srnčí ragú se sušenými houbami a zeleninou
- Srnčí maso
- Cibule
- Mrkev
- Celer
- Petržel
- Pórek
- Rajčatový protlak
- Vývar
- Dezertní víno
- Jablka
- Česnek
- Sušené houby
- 1 hrst čerstvé petrželky
- Zvěřinové koření
Maso nakrájejte na kostičky a orestujte, kořenovou zeleninu nakrájejte na kostičky, přidejte k masu a
také restujte. Přidejte rajčatový protlak, víno a zalejte vývarem, přidejte zvěřinové koření, předem
namočené sušené houby a zvolna vařte do změknutí masa.
Jablka oloupejte a nakrájejte na malé kostky, petrželku a česnek najemno nasekejte a vše přidejte k
masu. Už jen krátce prohřejte.