Cuketové závitky s lososovým tataráčkem

větší cukety
sůl
pepř
olivový olej
limetka
červená cibule
dijonská hořčice
čerstvý kopr
čerstvý losos
smetana 12%

Plochou škrabkou naloupeme z cuket větší plátky, rozprostřeme, potřeme olivovým olejem, limetkovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme odležet. Lososa najemno nasekáme, přidáme sůl, pepř, limetkovou šťávu, jemně nasekanou červenou cibulku, dijonskou hořčici, kopr a smetanu. Plátky cukety překládáme podélně tak, aby se kraje dostatečně překrývaly, do středu takto připraveného plátu vložíme tatarák, pevně smotáme a necháme v lednici ztuhnout. Pak krájíme příčně na větší kolečka a podáváme s opečeným pečivem.

Další recepty Celý díl