
26. listopad 2022
Část: Soutěž
Obsah dílu
Zabijačka — Guláše
Části dílu
00:56

Zabijačka
Celý dnešní díl bude věnován zabijačce, protože tradičně se vepř poráží v předvánočním čase nebo v době masopustu. Masné výrobky v chladném období nepodléhají zkáze a lze je snáze uchovat. František Kozohorský navrhne, jak můžeme zpracovat celého čuníka a na co jsou jednotlivé díly vepřového v kuchyni nejlepší. Poradí, co všechno se hodí do ovaru, tlačenky a jitrnic.
11:24

Guláše
Jaroslav Zelenka zase prozradí recepty na výborné guláše. Jeden bude dušený a druhý pečený.
23:34

Soutěž
Recepty

3. prosinec 2022
Přehled dílů
566 dostupných

25. březen
Tinktury — Dutojazýček — Výroba dýmek — Kamélie — Quesadilla
25. 3. 2023 na ČT1

18. březen
Krajka — Azalky — Rekonstrukce domu — Kuře na ovoci a zelenině s vlašskými ořechy
18. 3. 2023 na ČT1

11. březen
Ačokča — Živý plot — Tropické orchideje — Buffalo wings
11. 3. 2023 na ČT1

4. březen
Dýmky — Okrasné jehličnany — Cvičení psů — Krevety s těstovinami
4. 3. 2023 na ČT1

25. únor
Sbírka modelů aut — Pěstování citronů — Cvičení psů — Otužování — Rostliny v zimě — Jak skladovat maso
25. 2. 2023 na ČT1

18. únor
Muzeum krajky — Primulky — Sbírka motorek — Okrasné jehličnany — Vepřové maso
18. 2. 2023 na ČT1