
26. listopad 2022
Obsah dílu
Zabijačka — Guláše
Části dílu
00:56

Zabijačka
Celý dnešní díl bude věnován zabijačce, protože tradičně se vepř poráží v předvánočním čase nebo v době masopustu. Masné výrobky v chladném období nepodléhají zkáze a lze je snáze uchovat. František Kozohorský navrhne, jak můžeme zpracovat celého čuníka a na co jsou jednotlivé díly vepřového v kuchyni nejlepší. Poradí, co všechno se hodí do ovaru, tlačenky a jitrnic.
11:24

Guláše
Jaroslav Zelenka zase prozradí recepty na výborné guláše. Jeden bude dušený a druhý pečený.
23:34

Soutěž
Recepty

3. prosinec 2022
Přehled dílů
558 dostupných

28. leden
Vřes — Cvičení se psy — Brslen — Špalíčky z vepřové panenky s rukolovým salátem
28. 1. 2023 na ČT1

21. leden
První pomoc u psů — Vyřezávané závěsné obrázky — Jedlé kaštany — Fazol šarlatový — Tagliolini s kachním masem
21. 1. 2023 na ČT1

14. leden
Stálezelené rostliny — Sušička na maso — Výrobky z kovového odpadu — Maliník — Slaný koláč Vilmy Cibulkové
14. 1. 2023 na ČT1

7. leden
Sbírka betlémů — Perličkové ozdoby — Betlém Jiřího Petrů — Ptáci v zimním období — Vánoční kuba
7. 1. 2023 na ČT1

17. prosinec 2022
Předvánoční díl s Dagmar Havlovou
17. 12. 2022 na ČT1

10. prosinec 2022
Tinktury — Vodní ptáci — Floxy — Rostliny na vánoční dekorace — Italské závitky z hovězí roštěné Marie Retkové
10. 12. 2022 na ČT1