ČT nemá práva k poskytování obsahu online

Co s velkou rybou
Část: Brambory na kopřivách
Obsah dílu
Filetování ryb — Rybí polévka na způsob "Bouillabaisse" — Omáčka „Aioli“ (Francouzská česneková majonéza) — Švestkový koláč s mákem a tvarohem — Pstruh v papilotě — Brambory na kopřivách
Části dílu
03:45
Filetování ryb
05:44
Rybí polévka na způsob "Bouillabaisse"
09:15
Omáčka „Aioli“ (Francouzská česneková majonéza)
11:04
Švestkový koláč s mákem a tvarohem
16:35
Pstruh v papilotě
20:05
Brambory na kopřivách
Recepty
ČT nemá práva pro internet
Stopáž27 minut
Velká dýně od tchýně
Přehled dílů
2 přehratelné
Do 31. 5. 01:48
Stopáž26 minut
Romance pro kuchaře
Millefoglie s malinovou omáčkou a ovocem — Gratinované brambory — Losos s řapíkatým celerem, bylinkovým olejem a vejcem — Hovězí steak s koňakovou omáčkou
Poslední vysílání 24. 5. 2025 na ČT1
Stopáž26 minut
Jako med
Kuře pečené na medu s medovou rýží- 1.část — Šunková pěna s medovými jablky — Banánový chléb s medem a pistáciemi — Kuře pečené na medu s medovou rýží- 2.část — Zeleninový salát s medovou zálivkou
Poslední vysílání 24. 4. 2023 na ČT1