ČT nemá práva k poskytování obsahu online

Co s velkou rybou

Část: Rybí polévka na způsob "Bouillabaisse"

Obsah dílu

Filetování ryb — Rybí polévka na způsob "Bouillabaisse" — Omáčka „Aioli“ (Francouzská česneková majonéza) — Švestkový koláč s mákem a tvarohem — Pstruh v papilotě — Brambory na kopřivách

Části dílu

03:45
Filetování ryb
Filetování ryb
    05:44
    Rybí polévka na způsob "Bouillabaisse"
    Rybí polévka na způsob "Bouillabaisse"
      09:15
      Omáčka „Aioli“ (Francouzská česneková majonéza)
      Omáčka „Aioli“ (Francouzská česneková majonéza)
        11:04
        Švestkový koláč s mákem a tvarohem
        Švestkový koláč s mákem a tvarohem
          16:35
          Pstruh v papilotě
          Pstruh v papilotě
            20:05
            Brambory na kopřivách
            Brambory na kopřivách
              Přehrát celé video

              Recepty

              Kuchařská pohotovost - Velká dýně od tchýně
              ČT nemá práva pro internet
              Stopáž27 minut
              Další díl
              Velká dýně od tchýně

              Kuchařská pohotovost na sociálních sítích

              Napište nám