26 minut
Auto Moto Styl

17. října 2009

Část: Preview – Rolls Royce

Obsah dílu

Roadlook – M-B 350 CGI — Soutěž — Preview – Jaguar XJ — Bezpečnost – Policejní Passaty R36 — Preview – Rolls Royce — Soutěž

Části dílu

02:07
Roadlook – M-B 350 CGI
    Představte si, že jste výrobce prémiových vozů, které patří k tomu nejlepšímu, co lze v Evropě koupit. Máte kvalitní zázemí, spokojené zákazníky, stabilní výsledky. Jenže přijde světová krize a všechno je jinak. Automobilky se snaží ušetřit, kde se dá a vy musíte taky, jinak zákazníci odejdou k levnější konkurenci. Jak ušetřit a přitom neklesnout v povědomí svých dlouholetých zákazníků? Mercedes na to šel chytře. Důkazy o snižování nákladů se snažil důkladně schovat. Ale náš detektiv Libor Zezulka je všechny vypátral. Kam je Mercedes schoval u nové třídy E? Podívejte se na Roadlook.
    10:59
    Soutěž
      POZOR!!! Nenechte si ujít ani velkou podzimní soutěž. V té máte totiž možnost vyhrát na 3 hodiny zapůjčení Porsche Boxster, které vám v tomto díle také blíže představíme. Každý hlasující se navíc automaticky dostává do soutěže o hlavní cenu - 24 hodin s nadupaným Ferrari 360 Modena F1.
      11:58
      Preview – Jaguar XJ
        To u Jaguaru měla světová krize ještě horší následky. Vyvrcholila totiž prodejem do Indie. Jenže to by nebyl Jaguar, aby nezabojoval. Po velice povedeném modelu XF přichází nová vlajková loď, která má za úkol vrátit britskou automobilku zpět na výsluní také v luxusní třídě vozů. Jaguar XJ se podle nás velice povedl. Proč si to myslíme vám ukážeme v Preview.
        15:05
        Bezpečnost – Policejní Passaty R36
          Máte rychlý vůz a myslíte si, že vás na dálnici nemůže nikdo zastavit? Možná ano, možná ne. S příchodem nových policejních dálničních rychlíků s dvojitým vé na masce si však budete muset dávat větší pozor, kam až sešlápnete plynový pedál. Passaty R36 jsou totiž pekelně rychlé a navíc mají pro stíhání dálničních pirátů nejmodernější techniku a školené řidiče. Co všechno se pod kapotou zdánlivě obyčejného cestovního sedanu střední třídy schovává pro vás zjišťovala Lucie Horáčková.
          20:36
          Preview – Rolls Royce
            Dobří holubi se vracejí - praví jedno staré české pořekadlo. Nejinak je tomu i v automobilovém světě. Po krátké odmlce se vrací “malý” luxusní sedan od Rolls Royce. Svého ducha vzkřísili v britské automobilce s plnou parádou. Při pohledu na vůz není pochyb o rodinné příslušnosti. Že jste ho ještě neviděli? Hned to napravíme. Stačí, když se podíváte na další Preview.
            22:50
            Soutěž
              Přehrát celé video
              Stopáž27 minut
              Další díl
              31. října 2009

              Auto Moto Styl na sociálních sítích

              Napište nám