23 minut
Auto Moto Styl

12. března 2011

Část: Soutěž

Obsah dílu

Audi za všechny prachy — Volvo Ice Camp — Bentley Continental GT — Suzuki Swift v minitestu

Části dílu

01:17
Audi za všechny prachy
    Ne že by bylo zrovna Audi jediným zástupcem značek, u kterých se základní verze tak výrazně liší od těch řekněme přijatelně vybavených. Rozhodně ale patří k těm typickým. Rozumějte německým. Tak například základní verze nového Audi A7 Sportback.
    11:59
    Volvo Ice Camp
      Kam až může zajít předhánění automobilek v luxusnějším provedení autosalonů? Třeba až na vrcholky hor. Do Kaprunu, do Alp. Volvo umístilo svůj Ice Camp právě do tohoto rakouského střediska. Za mrazivou postel a ledový bar spolu s dokonale vychlazeným showroomem si od návštěvníků nechá pořádně zaplatit. My jsme ale jako jedni z mála dostali pozvánku podívat se sem v rámci představení nového R-designu. O své zážitky se s vámi moc rádi podělíme.
      13:59
      Bentley Continental GT
        Od luxusních značek, jakými jsou Bentley nebo Rolls Royce, se tak často novinek nedočkáme. Ne těch přelomových. S jedním modelem vystačí klidně celou dekádu a maximálně mu dopřejí lehký facelift, aby se neřeklo. Právě takový facelift dostal pro rok 2011 Bentley Continental GT. Mnohem víc, než meziroční změny Continetalu, nás ale zaujalo dosud nejrychlejší Bentley všech dob. Říká si Continental Supersports a z jeho parametrů se tají dech. Zvlášť, když si uvědomíte, že váží tolik, co malý náklaďák. Na podrobné parametry obou provedení anglického kupé si počkejte v Preview.
        16:57
        Suzuki Swift v minitestu
          Nenápadné facelifty se týkají i mnohem obyčejnějších automobilek. Tak například Suzuki. Malý Swift nese bezpochyby nadčasový design. To si uvědomili i v Japonsku a tak se rozhodli, že jej nijak výrazně měnit nebudou. Tuhle protáhli hranu, támhle vyladili světla. Navenek na první pohled nic víc. Mnohem více se toho událo v interiéru. Co si budeme povídat, zastaralý design z přelomu tisíciletí by u dnešních zákazníků neuspěl. Ten současný je někde jinde. V autě je moc příjemně. Ostatně co vám budeme povídat - vše podstatné se dozvíte od Petra v Minitestu.
          20:48
          Soutěž
            Nezapomeňte, že soutěžíme o hodnotné ceny!!! Těšte se na motorový olej Mogul v hodnotě 5000 kč, CD kolekci muziky do auta od rádia Frekvence 1 a také na dárkový balíček obsahující poukaz na polygon u Příbrami a tričko Automotostylu. K tomu všemu stačí jediné - sledovat vysílání, správně odpovědět na otázku v něm vyhlášenou a pak už jen čekat, zda se na Vás usměje štěstí.
            Přehrát celé video
            Stopáž23 minut
            Další díl
            26. března 2011

            Auto Moto Styl na sociálních sítích

            Napište nám