27 minut
Auto Moto Styl

11. prosince 2010

Část: Info - Profi jezdci Formule F1

Obsah dílu

Audi A8 — Profi jezdci Formule F1 — Mýty a nepravdy — Peugeot Partner — Renault Clio Gordini RS

Části dílu

01:51
Roadlook - Audi A8
    Audi se už nějakou dobu úspěšně pohybuje v několika nových segmentech. Jejich Sportbacky si našli velice rychle své zákazníky a nové A1 sudičky také předpověděli nějaký ten úspěch. Jenže vedle těchto novinek ingolstadtská automobilka stále ještě patří mezi největší výrobce luxusních limuzín. Není proto s podivem, že omlazení se dočkala také řada A8. Nová vlajková loď se už nějakou dobu prohání po našich silnicích a tak je nejvyšší čas si ji představit v Roadlooku. Libor si tentokrát na pomoc s tímto kolosem nevzal křehkou Haničku, ale výherce naší soutěže na Facebooku - statneho ostravaka Tomáše..
    09:25
    Info - Profi jezdci Formule F1
      Věděli jste, že máme v česku několik pilotů Formule F1? A že jim k tomu skoro ještě teče mléko po bradě? Jedním z nich je příští rok osmadvacetiletý Jarek Janiš, který byl testovacím jezdcem F1 týmu Prost Acer v roce 2001. Tím druhým je Jan Charouz. Ten je ještě o 4 roky mladší a ve svých třiadvaceti letech se stal testovacím jezdcem týmu Renault F1. S oběma jsme se potkali při natáčení na polygonu. Neváhali jsme a vyzpovídali je.
      12:03
      První pomoc 7 - Mýty a nepravdy
        Další díl seriálu První pomoc je na téma Mýty a nepravdy. Od Lucky Horáčkové a Aleše Rubka se dozvíte spoustu zajímavých informací a naučíte se, jak zraněnému ještě více neublížit.
        15:00
        Minitest - Peugeot Partner
          Už dříve jsme vám ukázali, jaký vůz máme na dlouhodobý test. Prvního testu Peugetou Partner Teepee se zhostil Petr a nenechal na něm nit suchou. Na jeho první dojmy a postřehy se těšte v Minitestu.
          19:02
          Luttest - Renault Clio Gordini RS
            Poslední Luttest letošního roku bude ve znamení hothatche. Petr osedlal ostrý Renault Clio RS, navíc v nejvyšší výbavě Gordini. Jasně modrý sporťáček se by neměl ujít žádnému zájemci o malý ostrý vůz. Je to sice francouz, ale ve všech testech si vede velice suveréně. Má vůbec nějaké slabiny? Dozvíte se v Luttestu.
            23:28
            Soutěž
              Přehrát celé video
              Stopáž24 minut
              Další díl
              15. ledna 2011

              Auto Moto Styl na sociálních sítích

              Napište nám