18+
27 minut
Q

20. ledna 2011

Část: Od sebe, k sobě

Obsah dílu

SeznamQa

Části dílu

00:47
Fenomén iboys.cz
    Uživatelé Pankacz, Zeezee, Sordo a Karekk mluví otevřeně o svých profilech na seznamovacím portálu iboys.cz. Co čekat od seznámení v anonymních vodách internetu? Odlidšťuje nás internet nebo nám naopak usnadňuje komunikaci i mezilidské setkávání. Co zaručeně nepsat na profil a fotky jakých částí těla na iboys naopak zavěsit? A co láska?
    07:33
    Od sebe, k sobě
      Internetový bloger Jan Folný přišel o svou lásku, odjel do Irska a zjistil tam, že je na kluky. Jeho blog storyofbiboy.sblog.cz měl u čtenářů takový úspěch, že se jej vydavatelství LePress rozhodlo vydat knižně. Co vedlo autora k veřejné prezentaci svého citového i sexuálního života? Co všechno je v knize realita a co už fikce? A jak se autor seznamuje s kluky po vydání knihy?
      11:27
      Vše o mé matce
        Městská divadla pražská přišla se zajímavým projektem. Na vyhrazená představení zve nezadané gaye a lesby, aby se zde během představení seznámili. Jak obstálo první takovéto setkání a kdy se chystá další? V MDP, konkrétně v divadle ABC, je na repertoáru i představení na motivy kultovního filmu režiséra Pedra Almodóvara Vše o mé matce. Herce Vladimíra Marka, představitele shemale Agrado, jsme se ptali na jeho zkušenosti s rolemi žen, které za svůj život několikrát ztvárňoval. Proč vlastně hrát filmové scénáře na divadle? A jaká je Agrado v jeho podání?
        20:13
        Život je boy
          Pavel Buňata vydal sbírku básní s názvem Život je boy. Proč dlouho váhal s vydáním? Pro koho básničky psal? A jak vidí svou literární budoucnost?
          Přehrát celé video
          Stopáž26 minut
          Další díl
          27. ledna 2011

          Q na sociálních sítích

          Napište nám