22. února
Obsah dílu
Zdražování čokolády. Host: Filip Teplý, majitel čokoládovna Ajala — Cena kakaa na burze stoupla přes zimu zhruba na dvojnásobek - na začátku února se tuna této komodity prodávala přibližně za 138 tisíc korun. Důvodem zdražování je nedostatek prvotní suroviny – kakaových bobů. Sucho, vyšší teploty a změny srážek se nepříznivě podepsaly na úrodě v Ghaně a na Pobřeží slonoviny. Zdražení dopadá i na malé české čokoládovny - těm rostou náklady mimo jiné i v důsledku cen energií a tlaku na zvyšování mezd zaměstnancům
Přehled dílů
20. září
20. září
20. září
20. září
20. září
Škody na silnicích po povodních — Dopady povodní
20. září
Krajské volby 2024 (živý vstup) — Počasí v následujících dnech
20. září
Následky povodní v Česku — Volby v oblastech postižených povodněmi (živý vstup) — Výbuchy vysílaček a pagerů v Libanonu
20. září
Volby v postižených oblastech povodněmi (vstup z Bohumína) — Počasí v následujících dnech — Omezení výuky ve školách postižených povodněmi — Nebezpečí v podmáčených lesích — Rusko vyslalo drony a rakety na Kyjev (živý vstup) — Krajské volby 2024 — Jak postupovat v případě pojistné události? — Situace na železnici po povodních — Povodně v Polsku (živý vstup)