6 minut

23. února 2024 05:40
Obsah dílu
Zdražování čokolády. Host: Filip Teplý, majitel čokoládovna Ajala — Cena kakaa na burze stoupla přes zimu zhruba na dvojnásobek - na začátku února se tuna této komodity prodávala přibližně za 138 tisíc korun. Důvodem zdražování je nedostatek prvotní suroviny – kakaových bobů. Sucho, vyšší teploty a změny srážek se nepříznivě podepsaly na úrodě v Ghaně a na Pobřeží slonoviny. Zdražení dopadá i na malé české čokoládovny - těm rostou náklady mimo jiné i v důsledku cen energií a tlaku na zvyšování mezd zaměstnancům
Stopáž118 minut
23. února 2024 10:00
Přehled dílů
44413 přehratelných
Stopáž56 minut
14. září 15:03
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž55 minut
14. září 14:03
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž48 minut
14. září 06:10
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž48 minut
14. září 05:10
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž21 minut
14. září 04:10
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž50 minut
14. září 03:10
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž24 minut
14. září 02:10
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž50 minut
14. září 01:10
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž50 minut
14. září 00:10
Poslední vysílání 14. 9. 2025 na ČT24
Stopáž53 minut
13. září 17:03
Poslední vysílání 13. 9. 2025 na ČT24