6 minut

23. února 2024 05:40
Obsah dílu
Zdražování čokolády. Host: Filip Teplý, majitel čokoládovna Ajala — Cena kakaa na burze stoupla přes zimu zhruba na dvojnásobek - na začátku února se tuna této komodity prodávala přibližně za 138 tisíc korun. Důvodem zdražování je nedostatek prvotní suroviny – kakaových bobů. Sucho, vyšší teploty a změny srážek se nepříznivě podepsaly na úrodě v Ghaně a na Pobřeží slonoviny. Zdražení dopadá i na malé české čokoládovny - těm rostou náklady mimo jiné i v důsledku cen energií a tlaku na zvyšování mezd zaměstnancům

Stopáž118 minut
23. února 2024 10:00
Přehled dílů
45220 přehratelných

Stopáž52 minut
8. listopadu 17:03
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž56 minut
8. listopadu 16:03
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž56 minut
8. listopadu 15:03
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž58 minut
8. listopadu 14:03
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž27 minut
8. listopadu 13:31
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž50 minut
8. listopadu 06:10
Emise škodlivých látek klesají — Začíná sbírka potravin
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž49 minut
8. listopadu 05:10
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž26 minut
8. listopadu 04:10
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž50 minut
8. listopadu 03:10
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24

Stopáž24 minut
8. listopadu 02:10
Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT24



