6 minut

23. února 2024 05:40
Obsah dílu
Zdražování čokolády. Host: Filip Teplý, majitel čokoládovna Ajala — Cena kakaa na burze stoupla přes zimu zhruba na dvojnásobek - na začátku února se tuna této komodity prodávala přibližně za 138 tisíc korun. Důvodem zdražování je nedostatek prvotní suroviny – kakaových bobů. Sucho, vyšší teploty a změny srážek se nepříznivě podepsaly na úrodě v Ghaně a na Pobřeží slonoviny. Zdražení dopadá i na malé české čokoládovny - těm rostou náklady mimo jiné i v důsledku cen energií a tlaku na zvyšování mezd zaměstnancům
Stopáž118 minut
23. února 2024 10:00
Přehled dílů
42792 přehratelných
Stopáž53 minut
8. června 20:06
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž52 minut
8. června 17:03
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž55 minut
8. června 16:03
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž57 minut
8. června 15:03
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž53 minut
8. června 14:03
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž46 minut
8. června 06:10
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž47 minut
8. června 05:10
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž21 minut
8. června 04:10
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž36 minut
8. června 03:10
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24
Stopáž20 minut
8. června 02:10
Poslední vysílání 8. 6. 2025 na ČT24