6 minut

23. února 2024 05:40
Obsah dílu
Zdražování čokolády. Host: Filip Teplý, majitel čokoládovna Ajala — Cena kakaa na burze stoupla přes zimu zhruba na dvojnásobek - na začátku února se tuna této komodity prodávala přibližně za 138 tisíc korun. Důvodem zdražování je nedostatek prvotní suroviny – kakaových bobů. Sucho, vyšší teploty a změny srážek se nepříznivě podepsaly na úrodě v Ghaně a na Pobřeží slonoviny. Zdražení dopadá i na malé české čokoládovny - těm rostou náklady mimo jiné i v důsledku cen energií a tlaku na zvyšování mezd zaměstnancům

Stopáž118 minut
23. února 2024 10:00
Přehled dílů
45030 přehratelných

Stopáž52 minut
25. října 17:03
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž58 minut
25. října 16:03
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž56 minut
25. října 15:03
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž56 minut
25. října 14:03
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž30 minut
25. října 13:31
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž46 minut
25. října 06:10
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž50 minut
25. října 05:10
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž21 minut
25. října 04:10
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž50 minut
25. října 03:10
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24

Stopáž22 minut
25. října 02:10
Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT24



