13 minut

Inspirace z kuchařské olympiády

Část: Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré

Obsah dílu

Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

Části dílu

00:56
Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré
Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré
    13:04
    Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé
    Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé
      Přehrát celé video

      Recepty

      Kluci v akci - Sladké i slané recepty Pepy Maršálka
      Stopáž26 minut
      Další díl
      Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

      Přehled dílů

      777 přehratelných
      Kluci v akci - 20 let pořadu Kluci v akci
      Stopáž25 minut

      20 let pořadu Kluci v akci

      Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

      Poslední vysílání 6. 11. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

      Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

      Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

      Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

      Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
      Stopáž26 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

      Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

      Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Moravskoslezském kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Moravskoslezském kraji

      Zadělávané dršťky na smetaně se zeleninou a paprikovou kobásou — Masové kuličky s kousky sýra a dýní

      Poslední vysílání 9. 10. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Olomouckém kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Olomouckém kraji

      Klepané carpaccio s plátky vejce, dresingem a bramborovou slámou — Rolovaná vepřová pečeně na špízu s bylinkami, slaninou a chilli, brambory opečené dozlatova, gribich omáčka

      Poslední vysílání 2. 10. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Královéhradeckém kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Královéhradeckém kraji

      Pečené kachní prso, pivní omáčka s medem a ostružinami a mačkaný hrášek s mátou — Steak s omáčkou z růžového pepře, restované houby a bramborová kaše s ovčím sýrem

      Poslední vysílání 25. 9. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Kraji Vysočina
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Kraji Vysočina

      Kuřecí prso na medu a pivu a placky plněné vařenými bramborami — Lívance z kefíru s pečenou cuketou, slaninou a grilovaným sýrem

      Poslední vysílání 18. 9. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihočeském kraji
      Stopáž26 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihočeském kraji

      Smažená roláda z vepřové pečeně s křenem a šalvějí, pečené brambůrky a omáčka z jablečného moštu — Filátko z pstruha, smažené dýňové noky a karamelizovaná jablka s višněmi

      Poslední vysílání 11. 9. 2025 na ČT1
      Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Středočeském kraji
      Stopáž25 minut

      Představujeme vítězné regionální potraviny ve Středočeském kraji

      Risotto s kozím sýrem, hlívou a hráškem — Arašídové nudle s kuřecím masem, chilli a okurkou

      Poslední vysílání 4. 9. 2025 na ČT1