25 minut

Zpracování celého lososa podle Ondřeje Slaniny a Petra Šímy

Část: Marinovaný losos Gravlax - 2. část

Obsah dílu

Marinovaný losos gravlax — Slaný koláč s lososem — Těstoviny s lososem a grilovanou zeleninou

Části dílu

00:20
Zpracování lososa
    06:28
    Marinovaný losos Gravlax - 1. část
      08:47
      Slaný koláč s lososem
        15:43
        Těstoviny s lososem a grilovanou zeleninou
          22:12
          Marinovaný losos Gravlax - 2. část
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž26 minut
            Další díl
            Velikonoční inspirace Ondřeje Slaniny a Petra Šímy

            Přehled dílů

            728 dostupných
            Stopáž26 minut

            Jehněčí menu

            Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

            23. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Česká klasika v moderním pojetí II

            Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

            16. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Masové speciality na chlebu

            Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

            9. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Česká klasika v moderním pojetí

            Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

            2. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

            Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

            24. 2. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Inspirace z kuchařské olympiády

            Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

            17. 2. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Valentýnské pochoutky VI

            Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

            10. 2. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Úsporná

            Šakšuka — Červené fazole s křupavou zeleninkou, petrželkou a kuřecími stehny — Hrachová kaše trochu jinak

            3. 2. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Vánoční svátky v kuchyni Ondřeje Slaniny a Josefa Maršálka

            Vánoční štola s marcipánem — Kringel s tvarohem a malinami — Empanady s kuřecím masem, brusinkami a mandlemi

            16. 12. 2023 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Silvestrovské nápady na bezlepkové menu Ondřeje Slaniny a Radky Vrzalové

            Bezlepkové večky s domácím vlašským salátem — Bezlepkové sýrovo-mandlové krekry — Čočka po indicku se zeleninou

            9. 12. 2023 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám