25 minut

Jadranská kuchyně s Ondřejem Slaninou a Petrem Šímou

Část: Zapečený salát s kozím sýrem

Obsah dílu

Pečená pražma s červenou řepou, crème fraîche a fazolemi — Krůtí kebab se salátem z rajčat a s kaviárem z lilku — Zapečený salát s kozím sýrem

Části dílu

00:48
Pečená pražma s červenou řepou, crème fraîche a fazolemi
    08:03
    Krůtí kebab se salátem z rajčat a s kaviárem z lilku
      17:43
      Zapečený salát s kozím sýrem
        Přehrát celé video

        Recepty

        Stopáž25 minut
        Další díl
        Americké grilování s Clintem Meyerem

        Přehled dílů

        674 dostupných
        Stopáž26 minut

        Grilujeme pro celou rodinu II.

        Špízy z vepřových jater s hořčicovou majonézou a grilovanou zeleninou — Grilovaná vepřová panenka s kávovým celerem a bílým chřestem — Grilované jahody v papilotě s vanilkových tvarohem, meduňkovým cottage a čokoládou

        13. 8. 2022 na ČT1
        Stopáž22 minut

        Vaření na Konopišti

        Pečený bažant se slaninou na červeném víně a divokém koření — Jelení paštika s mandlemi, rybízovou omáčkou a jablkovým chutney — Ragú z hovězí oháňky — Bonus: Malinové knedlíky s cukrovým perníkem

        6. 8. 2022 na ČT1
        Stopáž23 minut

        Vaření na Karlštejně

        Králík na cibuli a šafránu — Kuře s játrovou nádivkou pečené ve slanině a vinném listu s červeným zelím — Nekynuté lívance se švestkovým rozvarem

        30. 7. 2022 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Grilujeme pro celou rodinu

        Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz

        23. 7. 2022 na ČT1
        Stopáž23 minut

        Legendy české kuchyně (3)

        Medovina — Živáňská pečeně s cibulovým salátem — Cibulový salát — Staročeské vepřové žebírko, plněné jablko a bramborové rolády

        16. 7. 2022 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Legendy české kuchyně – Ladislav Douša

        Grilovaná zelenina s bazalkou, pošírovaným vejcem a parmezánem — Karotkový krém se zázvorem, quinoou a koriandrem — Pečené farmářské kuřecí prsíčko s avokádovou krustou, hráškové pyré a hlíva ústřičná s polosušenými rajčátky

        9. 7. 2022 na ČT1

        Kluci v akci na sociálních sítích

        Napište nám