Pečené pochoutky naslano i nasladko. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Další z dílů oblíbeného cyklu představí recepty Ondřeje Slaniny. V pokrmech Ondřej využívá podzimní suroviny, které nám příroda nadělila. K hranolkům z kapra, kterého marinuje v citronové šťávě i kůře, oleji, chilli, česneku a zázvoru, podává pečenou dýni s červenou řepou, doplněnou čerstvým křenem a tymiánovou majonézou.

Další dobrůtkou budou v alobalu zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným kuřetem. Pečené říjnové menu, které provoní celý byt, uzavřou výtečné křupavé mini záviny z jarního těsta plněné jablky a vlašskými ořechy, podávané s mátovo-medovou zakysanou smetanou.

Recepty v tomto dílu

Stopáž26 minut
Rok výroby 2018
 P ST HD