Soutěžní recepty studentů ze středních odborných škol. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Už potřebí se s kamerou zúčastníme studentské soutěže Sollertia, která je určená pro žáky středních odborných škol vybraných oborů vzdělání s výučním listem. Již tradičně padl výběr i na obor kuchař-číšník. Zadáním je kulinářsky zpracovat při využití rozličných technologií srnčí hřbet s kostí. Podívejme se, jak se v gastronomickém klání utkají studenti gastronomických škol proti vyzývateli Pavlu Sapíkovi. Hlavním principem soutěže je totiž přímé porovnání výkonu žáků a odborníka z praxe, tzv. vyzývatele. Nejlepší žák z každého oboru, jenž dosáhne alespoň 66% výsledku vyzývatele, je oceněn čestným titulem SOLLERS (z latiny „zručný“) a stříbrnou medailí ze 42 gramů ryzího stříbra.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2018
 P ST HD